Цитирай Първоначално написано от Jo_Ni_To
Ем така да уточня.. момчето от село е на 18.. и понеже няма какво да правят поцяла седмица на село-пият .. сичките са така /дори и братовчедите ми от село/ за това дет може да ми посегне- не ми се вярва все пак има някакво чувство когато съм била на село и когато е бил пиян се е държал много добре с мен..
Някат,какво да правят и се напиват?!Ооо да!!!Това просто ще е идеалното гадже за 14 годишно лапе като теб!!!А това,че до сега се е държал добре с теб нека да не те успокоява,защото и аз ходих 2 години с едно момче,което пиеше адски рядко,сваляше ми звезди и ми се водеше по "свирката",но един път се напи и ми игра едни шамари,защото му казах,че искам да се разделим!!!

Цитирай Първоначално написано от Jo_Ni_To
А за градското момче - това ме дразни,че го е срам да кажи пред приятелите си че ходим.. в последно време започна да се осъзнава .. но..
Това е тъпо,но като го видях на снимката едва ли е на повече от 15 год. (въпреки,че повече ми прилича на 13 годишен) си мисля,че е нормално да се притеснява ... Все пак най-вероятно си му една от първите приятелки и още няма опит,а и нали знаеш,че момчетата се развиват по-бавно ...