- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От къде да си купя..?
Някой знае ли от къде мога да си купя http://www.caisi.net/gallery.html ... продават ги само он-лайн![]()
Едни мои приятелки имат такива прстотии. Начи като си ги сложиш приличаш да радиатор. А белите като си ги сложиш докато има слънце очите си е***ат майката..
ACϟDC
радиатор ..Първоначално написано от FlashMX
![]()
![]()
![]()
бе нз ама дано по-скоро им отмине мозата че са отвратителни![]()
.!.
сички каате, че са на мода, пък аз още никого не съм видял с тях...завиждате ли ми
![]()
![]()
16 кинта за тва![]()
има и от 18![]()
![]()
Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”
ama ne vi pitam dali imate ami ot kade moga da si vzemaПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Я не дръж такъв тон, ааа![]()
как така не се носят?
От аптеката..Ми размърадй си малко задника отиди до магазините и виж![]()
то мн трудно ве..тцтц
Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”
am ssq az ne iskah ne6to nqkaf ton da darja prosto kazvam sry ako ima ne6to![]()
Хахаха да подбия пазара малко, все пак криза е. Тия очила са отвратителни, сериозно....
На Витошка, около пицария "Уго" не се сещам сега преди или след, ама позавърти се малко там ще ги намериш, 12 кинта са, ама не си заслужават.
Не, че моето мнение има някакво значение, ама аз като видя човек с такива и вече съм си изградил кофти образ за него..
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas
хаха около Уго има, ма не светятимаше и със сърца lol!
човек с такива очила на улицата е прекалено..ммм селяндурско.
ми да,те по дискотеките тръгнаха тея очила май..Първоначално написано от guinessgirl
![]()
London Tipton
ама аз съм снабдена с информация,къ' мислиш ти?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
да не излизам от гората?
![]()
London Tipton
еми... разгледай по магазините.. все някъди ще ги намериш тия очила![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!