- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един ден флиртува, един ден ме игнорира :?
Има едно момиче от класа ми, което харесвам...от време на време и тя като че ли ми намеква , че ме харесва , но винаги така прави...1 ден флиртува...един ден ме игнорира и не ми говори...и винаги когато ми е хувабо на другия ден ми е много гадно :/ Защо ли може да прави така ? Играе ли си![]()
Не знам дали си играе или не, защото не съм ясновидка [все още].![]()
Съветът ми е да й намекнеш, че ти харесва да си с нея и да видиш как ще реагира тя. Или ако си по- смел просто поговори с нея и й кажи това, което ни написа тук.
![]()
според мен иска да направиш първата крачка, пидава си важност....
![]()
според мен иска да направиш първата крачка, придава си важност....
![]()
Ми пробвай ти нещо да направиш...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Съгласна съм.Не трябва да очакваш момичето да прави първата крачкаПървоначално написано от CrAzYanDlaZy
![]()
И като почне с тъпитe оправдания "Оф еми контролно оф много за учене имам си приятел искам да сме приятели бла бла бла бла " Не се занимавай, само ще си загубиш времето. Аз съм направил тази грешка и съжелявам.Първоначално написано от DevilWish
Явно момичето не знае какво иска или пък се прави на недостъпна... знам ли и аз, какво се върти в главицата и... Поговори с нея, питай я защо се държи така, в процеса на разговор можеш да и намекнеш за чувствата си или директно да и казжеш какво изпитваш към нея
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
И при мен един ми правеше такива номерца,но на края му теглих една майна..За мен тва не е сериозно и само те разиграваНе си заслужава повярвай ми
![]()
тя не те харесва смисъл дори и малко внимание да ти обърне най - вероятно си въобразяваш че е нещо супер голямо . Тя просто говори с теб а ти си мислиш че вече умира за теб . Тя се държи нормално с теб после с другите . Ако искаш нещо говори с нея покани я някъде ... и съжелявам ако съм ти разбила мечтите
изчакай да видиш какво ще стане..друг савет незнам да ти дам..![]()
+Първоначално написано от djuki
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
Иска да те изпраска.
Говнааааааааааа
Иска секс, като момче ти го казвамПървоначално написано от ExtremeEndeavour
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
normalno e momcheto da napravi purvata krachka... !Първоначално написано от Xray
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
несъ мсъгласен с това за първата крачка тва некъв неписан закон ли е ок добре е момчето да направи първата крачка но ако момичето много харесва дадено момче какво е лошото тя да направи първата крачка као чака момчето да и схване филмите накрая ще остане на сухо и никога няма нищо да стане евентуално
Life is simple we make choices and never look back.
emii toi kato q haresva kakvo chaka..
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Еми ние не сме ясновидци, та да знаем дали те харесва или не. Ако толкова я харесваш просто действай. Направи първата крачка - прави й по-сериозни намеци, закачай я....а ако си по-смел - направо я покани да излезете и ще разбереш какво мисли така.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Ох авторе,колко до болка ми е познато това си нямаш и напредстава дори.Внимавай с това момиче,защото ако си по влюбчив характер като мен може много да страдаш.Преди три години и при мен се случи така.С момичето учехме в едно училище.Аз бях 12ти клас,а тя 9ти.Отначалото се правехме на кой от кой е по отракан.После като в мен се появиха чувства преминахме на малко по друго ниво.Но и тя като твойто момиче правеше.Имаше дни,когато ми се хвърляше на врата,имаше доста по често и такива,когато тръгвах да я прегърна,а тя бягаше.Едни дни флиртуваше с мен,а други се правеше че не ме познава и даже Здрасти понякога не ми казваше,понякога си позволяваше дса ме обарва,а друг път уж на бъзик ми се правеше на убидена и ревнуваща.Като аз тръгвах да настъпвам бягаше,като не и обръщах внимание се опитваше да ме накара да го правя.Бъзикаше се пред другите какво готино гадже си имала и веднъж даже ми каза и май се изпусна въпреки че после ми казала че било приятелски.Каза ми "Обичам те"Като завърших и се върнах от една екскурзия си говорихме полунасеризно и ми каза "Много те обичам и много те харесвам...ама като приятел".След време загубихме връзка.Пишехме си по някое писмо или SMS на 5-6 месеца.От самият край на миналата година започнахме да си пишем по често,не ,много де на 1-2 месеца 1 път с цел да си подобрим и запазим отношенията.Казах и доста неща,които не бях посмял да и кажа преди,които си мислех.Не потвърди,ама и не отрече.Сега нещо пак
се загуби,но все пак от последното и писане още не са минали 2 месеца.
Такаче моят съвет към теб авторе е.Ако искаш опитай още съвсем малко и ако не стане бягай през глава,защото влезеш ли в този омагьосан кръг ,доста трудно се излиза оттам,да не кажа почти невъзможно,а престоят в него понякога е доста болезнен.
паааааааааааааааааааааа 1 шамар
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Тя си прави майтап....и то доста гаден![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you