- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един ден флиртува, един ден ме игнорира :?
Оф... и при мен нещо такова се получаваСупер тъпо е тва разиграване... Според мен не трябва да й се връзваш.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Прочетох всички мнения, мерси за отговорите.
Днес в училище, тя се разплака, няма да разказвам за какво , защото е дълга история , и видях как един мой приятел я прегърна.Аз го познавам добре, знам , че са само приятели, но когато ги видях в ума ми изникна само едно нещо : "Дали не трябва и аз да го направя?"
Просто не бях много сигурен как ще реагира, защото ако ме беше отблъснала щеше да ми е много тъжно...И така...Днес изпуснах шанса си да се сближа още повече с нея...от другата учебна година вече няма да сме в 1 училище...а това допълнително ще ми намали шанса...
Хубаво, че поне я имам на скайп...
Просто поговори с нея, но естествено бъдете само двамката.Обясни и как се чувстваш, какво изпитваш към нея и дали може да се надяваш на нещо.Ако ти каже "да", супер, но ... ако каже "не" да не ти пука, живота продължава.Момичета бол, ще намериш друга![]()
Ще се женя нема да се женя...Тая история ми е толкова позната
![]()
Ще видя как ще се развият нещата за този месец...ще се опитам да се сближа с нея и да поговорим за това какво изпитвам..![]()
бтв , гето , не те разбрах![]()
![]()
Имах предвид,че това "Един ден флиртува,другия игнорира" ми звучи нещо като "Ще се женя няма да се женя".
=>бтв Това ми се е случвало и на мен,с момчето много се сближихме,а после изведнъж се дръпна,но имаше поне основателна причина.
А с твоята нз може би не е сигурна в чувствата си или се срамува и на моменти успява да се отпусне и да пофлиртува![]()
хах, найстина е така...ще се женя няма да се женяПървоначално написано от ghetto_superstar
![]()
Обаче , тя не е много от срамежливия тип , за разлика от мен :/
^Може би прекалено те харесва...![]()
Аз примерно съм мно отворена,обаче ако имам симпатии към некое момче не мога да обела дума баткЪ![]()
Според мен си играе с тебПоговори с нея . . кажи и какво изпитваш , но бъди себе си
![]()
cc
Намери си момиче, което знае какво иска. Тази не знае![]()
пхааа...нужно ли е да пускаш такива теми? Просто поговори с нея, щото ние "представителките на нежния пол" не правим първата крачка![]()
Еми да , но ако ми каже "Че това , че два дена съм ти обърнала внимание значи ли, че те харесвам ?" И ще ми стане много гадно...но които не рискува не печели...и без това постоянно я викат, нея и още няколко от класа от училище за концерт някакъв , и ако се засечем ще е добре
![]()
Не е сигурна какво иска...Може и да се зайграва просто...![]()
Супер тъпо е т'ва което правислед като някой дни флиртува,а други не те познава... ами защо не направиш така... Следващия път когато започне да флиртува с теб просто не и обръщай внимание... с1 не съществува... ще и покажеш,че ти е писнало от игричките и ... и ако тя е по-умна ще разбере... ще види какво е да няма някой,който да и тича по гъза...
иначе много добре знам как се чувстваш....
в момента съм така с едно момче... знае,че го харесвам... и той уж ме харесва или поне така твърди ... целували сме се... на другия ден в училище нищо... прегърна ме веднъж и отиде при едни две курви ... когато го питам дали има нещо към някоя от двете... той отговаря "не" ,но почти всеки ден ми казват как той е прегръщал едната от двете.... в петък ме заряза заради тях ... обеща ми,че ще дойде да се видим... и не дойде.. е дойде,но когато си тръгвах ... и само ме прегърна и ми каза,че отива нанякъде с неговите приятели ... повярвай така е по-зле....
![]()
поговори с нея,покани я на кафе![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!