.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Оф... и при мен нещо такова се получава Супер тъпо е тва разиграване... Според мен не трябва да й се връзваш.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    В сърцата на хората.
    Игнорираи я ти

Прочетох всички мнения, мерси за отговорите.
    Днес в училище, тя се разплака, няма да разказвам за какво , защото е дълга история , и видях как един мой приятел я прегърна.Аз го познавам добре, знам , че са само приятели, но когато ги видях в ума ми изникна само едно нещо : "Дали не трябва и аз да го направя?"
    Просто не бях много сигурен как ще реагира, защото ако ме беше отблъснала щеше да ми е много тъжно...И така...Днес изпуснах шанса си да се сближа още повече с нея...от другата учебна година вече няма да сме в 1 училище...а това допълнително ще ми намали шанса...
    Хубаво, че поне я имам на скайп...

свиквай и с тези работи не винаги всичко е розово

Просто поговори с нея, но естествено бъдете само двамката.Обясни и как се чувстваш, какво изпитваш към нея и дали може да се надяваш на нещо.Ако ти каже "да", супер, но ... ако каже "не" да не ти пука, живота продължава.Момичета бол, ще намериш друга

Ще се женя нема да се женя... Тая история ми е толкова позната

Ще видя как ще се развият нещата за този месец...ще се опитам да се сближа с нея и да поговорим за това какво изпитвам..
    бтв , гето , не те разбрах

Имах предвид,че това "Един ден флиртува,другия игнорира" ми звучи нещо като "Ще се женя няма да се женя".
    =>бтв Това ми се е случвало и на мен,с момчето много се сближихме,а после изведнъж се дръпна,но имаше поне основателна причина.
    А с твоята нз може би не е сигурна в чувствата си или се срамува и на моменти успява да се отпусне и да пофлиртува

Цитирай Първоначално написано от ghetto_superstar

Имах предвид,че това "Един ден флиртува,другия игнорира" ми звучи нещо като "Ще се женя няма да се женя".
    =>бтв Това ми се е случвало и на мен,с момчето много се сближихме,а после изведнъж се дръпна,но имаше поне основателна причина.
    А с твоята нз може би не е сигурна в чувствата си или се срамува и на моменти успява да се отпусне и да пофлиртува
    хах, найстина е така...ще се женя няма да се женя
    Обаче , тя не е много от срамежливия тип , за разлика от мен :/

^Може би прекалено те харесва...
    Аз примерно съм мно отворена,обаче ако имам симпатии към некое момче не мога да обела дума баткЪ

Според мен си играе с теб Поговори с нея . . кажи и какво изпитваш , но бъди себе си
    cc

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Намери си момиче, което знае какво иска. Тази не знае

пхааа...нужно ли е да пускаш такива теми? Просто поговори с нея, щото ние "представителките на нежния пол" не правим първата крачка

Еми да , но ако ми каже "Че това , че два дена съм ти обърнала внимание значи ли, че те харесвам ? " И ще ми стане много гадно...но които не рискува не печели...и без това постоянно я викат, нея и още няколко от класа от училище за концерт някакъв , и ако се засечем ще е добре

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не е сигурна какво иска...Може и да се зайграва просто...

Супер тъпо е т'ва което прави след като някой дни флиртува,а други не те познава... ами защо не направиш така... Следващия път когато започне да флиртува с теб просто не и обръщай внимание... с1 не съществува... ще и покажеш,че ти е писнало от игричките и ... и ако тя е по-умна ще разбере... ще види какво е да няма някой,който да и тича по гъза... иначе много добре знам как се чувстваш.... в момента съм така с едно момче... знае,че го харесвам... и той уж ме харесва или поне така твърди ... целували сме се... на другия ден в училище нищо... прегърна ме веднъж и отиде при едни две курви ... когато го питам дали има нещо към някоя от двете... той отговаря "не" ,но почти всеки ден ми казват как той е прегръщал едната от двете.... в петък ме заряза заради тях ... обеща ми,че ще дойде да се видим... и не дойде.. е дойде,но когато си тръгвах ... и само ме прегърна и ми каза,че отива нанякъде с неговите приятели ... повярвай така е по-зле....

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    поговори с нея,покани я на кафе
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си