.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Повече от фен

glisS ..помощ ...

здравейте..искам да ви попитам какъв е този продукт на глисс в лилавата опаковка дето е за изправяне някой ползвал ли го е ?какво ви е мнението..ако някой го е ползвал да ми разясни как се прави, колко струва и тнт.Ще ви бъда благодарна
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Супер фен Аватара на iPurple
    Тва са шампоан и балсам с които "уж" ти се изправя косата ако е къдрава.. не знам дали действа не съм го пробвала.. И в случай че не знаеш как се използва шампоан и балсам съм готова да ти обясня.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Както казаха в горното мнение това е серията на Gliss Kurr за изправяне Asia Streight - шампоан , балсам , маска и крем . Аз ползвах шампоана и балсама , но нямаше никакъв ефект...

Мега фен Аватара на SunSmile
    тва серията за изправяне на Глисс - шампоан, балсам, маска. Аз ги използвам и съм доволна, но когата ми е леко чуплива, а не къдрава и при мен има ефект. Не мисля, че такива шампоани, балсами могат да имат ефект върху доста чуплива или къдрава коса
    Иначе съм много доволна от всички продукти на Глисс
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

никакъв ефект... поне при мен
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Asia Straight...Аз използвам само маската...при мене има ефект,но аз съм с почти права коса,само краичетата са ми малко начупени(смачкани,смотани) езнам как да ги опиша...
    Обаче за къдрава и силно чуплива коса се съмнявам дали ще има голям ефект
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Повече от фен
    ахм ..аа какви са им цените г/д ..еми моита е мн къдрава ама ще пробвам се пак ..или нещо по ефикасно да ми предложите :s
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    Okinawa
    Е след малко ще ходя да се къпя и ще ти кажа после
    Но нямам особени надежди.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

аа тва е боклук, пише че като се изкъпеш ти се изправя косата за 24 часа. ама дали и толква издържа... ако искаш да ти се изправи косата се използва преса, всякви такива балсами и маски за изправяне не вършат никва работа.

Не беее той шампоана си върши работа .. ама след като се изкъпете с четка и сешоар трябва да си я изправите .. и така държи!

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    при мен с шампоан, балсам, четка и сешоар нямаше и грам ефект
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

О,не вярвай на такива глупости.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    ахм ..аа какви са им цените г/д ..еми моита е мн къдрава ама ще пробвам се пак ..или нещо по ефикасно да ми предложите :s
    между 7 и 8 лв беше
    Не че те обезкуражавам,но в твоя случай,щом си с мн къдрава коса,няма да свърши работа...След това ще ти трябва поне минаване с четка и сешоар или преса.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    Wonderland
    имам шампоана

много е хубав,страхотен,но не изправя косата.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Оф, аз ползвам маската. Цената и беше към 6 лв. някъде. Ефект - почти никакъв. Все пак зависи с каква коса си. Ако е по - права може и да стане нещо, ама при мене това са поредните пари дадени на вятъра.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    имам шампоан и некфа друга простотия, която SunSmile ме кара да си слагам... не знам за кво е, ама исправя
    то густо, то пусто

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Joc
    имам шампоан и некфа друга простотия, която SunSmile ме кара да си слагам... не знам за кво е, ама исправя

kaji powe4e za tezi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си