Реших да си дупча пак езика. А понеже не ми се дават 30 лева и ги нямам излишни реших да се пробия сама. Преди имах Клещи,но съм ги загубила и сега няма с какво да опъна мястото. Ако има някой ,който е по-компетентен в тази област да ми предожи нещо ще съм му задължена.
аз не че нещо... ама да си пробиеш езика сама... да го пробиеш... кому е нужно...![]()
я по-добре дай 30лв..![]()
ако останеш без рецептори или нещо друго, да не се скубеш по главата после :р
не рискувай
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Луда работа...![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
клещи![]()
иначе - клампа. Ама пак ще се друснеш някакви пари.
Saatana vittu perkele hate crew!
малелеллелелелеелел
тва е най-глупавото нещо... ухо - окей, ама езика сама да го пробиваш е маса малоумно..
знаеш ли кво може да стане ако съвсем малко трепнеш, което със сигурност ще стане, щото все пак боли..
баси, мислете малко, бе
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ахахах ти не си нормална,нали?
В езика има важни нерви (ок май не е тва думата ама се тая) .
1.На теб ще ти треперят ръцете
2.инструментите ти няма да са толкова добре дезинфекцирани и рискът да се замърси дупката ии всичко останало си е голям :д
3.Ако не направиш дупката на абсолютно точно правилно подбрано място,може да не усетиш повече вкуса на някоя храна ..
Аз имам обица на езика от 1 година и да ти кажа много по-добре е да отидеш и да ги дадеш тия 35лв (аз толкова дадох) от колкото после да се оплакваш,че си се подула цялата (говоря за шия бла бла) и че те боли гърлото.Защото имах едни познати,които решиха сами да се боднат и после по лекари,станаха някви инфекции и сери се у работата...
Ама ако искаш-пробивай се,на теб ще ти е гадно после..
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
Само аз ли седя и гледам така ...![]()
Това не е детска игра!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
дам глупаво е наистина..ама нито ще си 1вата нито последната дето сама си пробива езика... иначе незнае с какво да си го хване ама тръгнала сама да се пробива.. Успех
![]()
Недей сама. Като толкова искаш си ги събирай от джобните.
Stay up all night with the stars *
ахахахах
с клещи ли ше се пробиваш бе![]()
Аз за две бири ще те пробия. Дърпам езика с керпедените и забивам едно пиронче към една дъсчица.
Grumpy old madman
Аре пък вие ебаси драмите. Сам ще се пробива, у-а, ужас, скандално, все едно пък пиърсърите са някакви свръх хора и правят невъзможните неща. Може да има опит човека, стига давали акъл...
Saatana vittu perkele hate crew!
1.Ако авторката имаше опит нямаше да ни задава въпрос!!!Първоначално написано от Boot
2.Пиърсърите (или както там се наричат) не пробиват хората с клещите от гаража и някоя от иглите на мама или баба ...
Към авторката:Само едно ще ти кажа - ТЪПА СИ!!!Ако мислиш,че греша и не си тъпа - моля дай ми основателна и обяснима причина,защо ти се свидят тия 30 лв.?!![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Щото трябва да купи храна на четиримесечното си бебе примерно! проблем?Първоначално написано от 3oPuTy
Grumpy old madman
може би е просто бедна студентка, ние българските студенти с 30 лв караме седмица, две![]()
От кой град си?
Ако си от София и случайно си се дупчила преди в Трип хаус ще ти направят 10 % остъпка. Ако имаш втори пъирс ще ти направят 20% отстъпка. Ако си пазиш първата обеца ще те пробият с нея.
Ако това всичко е на лице ще ти излезе по-евтино. (много акота станаха ама все пак...)
Ама недей сама. Поне гледа ли първия път като те пробиваха как става, за да го направиш? Нама да ти давам съвети за това де.
![]()
Как искам да съм горе
високо на върха,
да литне мойта песен
като птица над света.
да да да.....Първоначално написано от Jesus
то густо, то пусто
Аз само не разбрах какво беше това тъпо включване. Не всички имат достатъчно средства?!Първоначално написано от Joc
В моя клас има хора от пансиона, на които им дават по 25-30 лева. Аз определено не бих могла да изкарам с толкова, но има и такива. Всеки с възможностите си.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Няма да изкараш с толкова ако си на пансион или няма да изкараш с толкова като си живееш вкъщи и ти се дават за джобни?Първоначално написано от Bianca
Как искам да съм горе
високо на върха,
да литне мойта песен
като птица над света.
И двете. 80 процента харча за храна.Първоначално написано от HeartOfRaven