- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правят гаджетата
Moje da vi stori tupi4ka temata no... Zna4i az dosega ne sum imal gadje (mom4e sum)... i mi e 4udno kakwo prawi edna dvoika... smisal kade xodqt zaedno, kolko 4esto se vijdat, 4esto li se mlqskat, koi pla6ta smetkite, koga se vijdat..abe takia obsti ne6ta.. daite info pls![]()
![]()
:Д
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
и аз имам тоя проблем.. та ко ш каете и аз питам същите нещаПървоначално написано от volume_
![]()
![]()
.!.
Ако учителката ти прочете това ще си скъса дипломата!Първоначално написано от igoinsane
По темата: внасяй разнообразие във връзката. Няма голямо значение къде ще ходите важното е да ви е забавни , на теб и на нея и да си споделяте интересите! Разнообразие и развитие![]()
хииххихи това е много сладка темаМи зависи какви хора сте и какво харесвате, поне до излизането
Говорите си, целувате се, карате се
Ми не знам те са много неща питай по конкретно аз лично ще отговарям с кеф
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
aммм ... въпросче ... на колко си години ве пич .. ? .. само тфа те питам![]()
Ми бившия ми беше домошарче като мене и не ходехме мн по кафета, дискотеки, бла бла. Седяхме си в нас гледахем филми, готвехме, слушахме музика... Е ходехме и на кино, на разходка но предимно се затваряхме в стаята и си се радвахмеКато излизахме плащахме и двамата. Целувахме се почти непрекъснато като нямаше хора около нас. Виждахме се всеки ден най-често вечер като е свършил работа а в неделя целия ден бяхме заедно. Смс-и пращахме задължително 2 пъти на ден сутрин и вечер.
Сестра ми и нейния също са почти така само дето излизат повече и ВИНАГИ той плаща.
Да бе ще си хвана гадже да ми плаща колата,че аз не мога нали..
Или пък мога да го използвам,за касичка.Вие как мислите сигурно втория вариянт е по-добър?![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
hodqt zaedno,izlizat na kafence da re4em,celuvat se ,pregra6tat se,obi4at se.kadeto i da otidete-pla6ta6 ti,trqbva da si djentalmen i da se darji6 milo s gadjeto.pravi i komplimenti i taka![]()
Руса кукличка
14Първоначално написано от Colt_bg
P.S. Mersi na drugite za otgovorite![]()
Майко0о0о0о0о0о0о0о0о0о0
Какво правели гаджетата ????!!!!!!!???![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ne e kazano 4e mom4eto trq plashta vinagi to....... gorkiq milioner trq da e xaxaПървоначално написано от Nexxar
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз просто не си представям някой да ми плаща сметките...ужас!!!!!!!!!
someone else...
мммм ... на 14 си .. ами кво ти кажа ти ме остави безмълвен ...най лесния начин е да видиш фр-та .... ама съм сиг 4е си си харесал някое момиче и нз кво да правиш с нея
![]()
![]()
emi da normalno e kato ste dvoika da ima kiss i hug da ste zaedno i d anqma zna4enie k1de ste i s koi ste i kakvo to4no 6te pravite vajnoto e da vii e hybavo a kato poznava6 nqkoi znae6 kakvo obi4a i t.n e po lesno po princip p1k dori i da ne nqma zna4enie probva6 ako e ot p1rvi p1t i vi e t1po sledva6tiq 6i e qko![]()
![]()
![]()
![]()
emi izlizat zaedno po razhodki,kafeta,v centara,nz,kade givee6,ili,ako givee6 po 4ernomorieto,na plaga,vigdat se,kogato si poiskat,kogat ti skimne q kani6 nqkade i gotovo,celyvat se pak,kogato si iskat,ddz az na teb,koga 6e ti hrymne da se celyva6,za smetkite,na parva sre6a,ti q plati,pak na drygite mogete da si q razdeliteПървоначално написано от volume_
![]()
ходят по паркове кино театър...целуват се много често горе долу през 5-10мин постоянно се държат за ръце и се гушкат винаги момчето плаща правят си подаръци и най-вече се ОБИЧАТ и забавляват заедно .излизате винаги когато имате свободно време и така...
е за всяка двойка е строго индивидуално.. зависи от хората![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Убиват време заедно,когато няма какво да правят..
Целувките,секса и останлите екстри са бонус към цялата работа![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
![]()
ами гаджетата са 2-ма най добри приятели които се натискат и рано или късно(или нкога де)правят секс![]()
нямам и аз гадже ама поназнайвам малко :P еми къде ходят по центъра кафета дискотеки дори и в училище може да сте заедно.колко често се виждат-зависи колко сте свободни години и дали живеете в един град.често ли се мляскат-е па незнам всеки различно може и друго да правят заиси от годините...
кой плаща-еми аз обичам аз да си плащам ама за всеки е различно...
кога се виждат- всеки различно.ама ти на колко си та задаваш такива въпроси![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
И аз така мисля, само че без извинение, а относно подписа - вярно е има грешки..Първоначално написано от KillSwitchEngage
The Spark
О боже мой.....![]()
![]()
Незнам дали си толкова малоумен колкото изглеждаш или се правиш на такъв....
Как така каде ходите ...Кадето я заведеш ест.И много ясно че ти плащаш.Пък не е задължително да ходите по кафета или ресторанти.Може просто разходка в някое романтично паркче.Ако си на морето може да я заведеш на разходка по плажа.Не трябва постоянно да си чатите ,защото мн се изчерпват темите и когато се видите ще мълчите като пукали.А относно мляскането -няма точно определено време .Можете и цял ден да се целувате ако искате ......и не я барай за гъза на публично мясно без да ти е дала разрешение .Някой момичета мн го мразят![]()
![]()
--------------------------------------------------------
закла ме с тая тема![]()
..кво праят само мръсотий
![]()
![]()
![]()
..еее хвани си гадже и то всичко идва от самосебе си пък къде излизат зависи от хората къдет им се ходи ...ее гледай тии да плащаш сметките ..няма се излагаме ся
![]()