.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Какво правят гаджетата

Moje da vi stori tupi4ka temata no... Zna4i az dosega ne sum imal gadje (mom4e sum)... i mi e 4udno kakwo prawi edna dvoika... smisal kade xodqt zaedno, kolko 4esto se vijdat, 4esto li se mlqskat, koi pla6ta smetkite, koga se vijdat..abe takia obsti ne6ta.. daite info pls

Град
    stara zagora
    UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,

uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli

I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,

6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!

Град
    Непостоянно

Re: Какво правят гаджетата

Цитирай Първоначално написано от volume_
    Moje da vi stori tupi4ka temata no... Zna4i az dosega ne sum imal gadje (mom4e sum)... i mi e 4udno kakwo prawi edna dvoika... smisal kade xodqt zaedno, kolko 4esto se vijdat, 4esto li se mlqskat, koi pla6ta smetkite, koga se vijdat..abe takia obsti ne6ta.. daite info pls
    и аз имам тоя проблем.. та ко ш каете и аз питам същите неща
    .!.

Град
    people`s wet dreams
    Цитирай Първоначално написано от igoinsane
    ем ходите на сам на там вие си преценяте какво да правите сметката ами ако вече сте свикнали по така ще си делите и малкото което имате иначе за предпочитане да е момчето да трябва да се целувате с е пак ще сте двойка :Д аам иначе ко друго трябва да се виждате в всеки момент който сте свободни да бадете до човека ми тва е ко да кажа др и аз нз
    Ако учителката ти прочете това ще си скъса дипломата!

По темата: внасяй разнообразие във връзката. Няма голямо значение къде ще ходите важното е да ви е забавни , на теб и на нея и да си споделяте интересите! Разнообразие и развитие

Град
    София
    хииххихи това е много сладка тема Ми зависи какви хора сте и какво харесвате, поне до излизането Говорите си, целувате се, карате се Ми не знам те са много неща питай по конкретно аз лично ще отговарям с кеф
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

aммм ... въпросче ... на колко си години ве пич .. ? .. само тфа те питам

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ми бившия ми беше домошарче като мене и не ходехме мн по кафета, дискотеки, бла бла. Седяхме си в нас гледахем филми, готвехме, слушахме музика... Е ходехме и на кино, на разходка но предимно се затваряхме в стаята и си се радвахме Като излизахме плащахме и двамата. Целувахме се почти непрекъснато като нямаше хора около нас. Виждахме се всеки ден най-често вечер като е свършил работа а в неделя целия ден бяхме заедно. Смс-и пращахме задължително 2 пъти на ден сутрин и вечер.
    Сестра ми и нейния също са почти така само дето излизат повече и ВИНАГИ той плаща.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Да бе ще си хвана гадже да ми плаща колата,че аз не мога нали..
    Или пък мога да го използвам,за касичка.Вие как мислите сигурно втория вариянт е по-добър?
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    Велико Търново
    hodqt zaedno,izlizat na kafence da re4em,celuvat se ,pregra6tat se,obi4at se.kadeto i da otidete-pla6ta6 ti,trqbva da si djentalmen i da se darji6 milo s gadjeto.pravi i komplimenti i taka
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от Colt_bg
    aммм ... въпросче ... на колко си години ве пич .. ? .. само тфа те питам
    14

P.S. Mersi na drugite za otgovorite

Град
    Dreamland Varna
    Майко0о0о0о0о0о0о0о0о0о0
    Какво правели гаджетата ????!!!!!!!???
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от Nexxar
    Ми и аз не съм имал сериозно гадженце, ама...

Където и да я водиш, не забравяй - ти плащаш...
    Ходите по кафенца, паркчета, нагоре-надолу...
    Виждате се колкото по-често ви е възможно... Освен, ако не можете да се понасяте

Ако ти треа още може и да се прежаля да напиша
    ne e kazano 4e mom4eto trq plashta vinagi to....... gorkiq milioner trq da e xaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    In Devil's Castle
    аз просто не си представям някой да ми плаща сметките...ужас!!!!!!!!!
    someone else...

мммм ... на 14 си .. ами кво ти кажа ти ме остави безмълвен ... най лесния начин е да видиш фр-та .... ама съм сиг 4е си си харесал някое момиче и нз кво да правиш с нея

emi da normalno e kato ste dvoika da ima kiss i hug da ste zaedno i d anqma zna4enie k1de ste i s koi ste i kakvo to4no 6te pravite vajnoto e da vii e hybavo a kato poznava6 nqkoi znae6 kakvo obi4a i t.n e po lesno po princip p1k dori i da ne nqma zna4enie probva6 ako e ot p1rvi p1t i vi e t1po sledva6tiq 6i e qko

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Какво правят гаджетата

Цитирай Първоначално написано от volume_
    emi izlizat zaedno po razhodki,kafeta,v centara,nz,kade givee6,ili,ako givee6 po 4ernomorieto,na plaga,vigdat se,kogato si poiskat,kogat ti skimne q kani6 nqkade i gotovo,celyvat se pak,kogato si iskat,ddz az na teb,koga 6e ti hrymne da se celyva6,za smetkite,na parva sre6a,ti q plati,pak na drygite mogete da si q razdelite

ходят по паркове кино театър...целуват се много често горе долу през 5-10мин постоянно се държат за ръце и се гушкат винаги момчето плаща правят си подаръци и най-вече се ОБИЧАТ и забавляват заедно .излизате винаги когато имате свободно време и така...

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    е за всяка двойка е строго индивидуално.. зависи от хората
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Голям фен Аватара на Remini

...

Убиват време заедно,когато няма какво да правят..
    Целувките,секса и останлите екстри са бонус към цялата работа
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

ами гаджетата са 2-ма най добри приятели които се натискат и рано или късно(или нкога де)правят секс

нямам и аз гадже ама поназнайвам малко :P еми къде ходят по центъра кафета дискотеки дори и в училище може да сте заедно.колко често се виждат-зависи колко сте свободни години и дали живеете в един град.често ли се мляскат-е па незнам всеки различно може и друго да правят заиси от годините...
    кой плаща-еми аз обичам аз да си плащам ама за всеки е различно...
    кога се виждат- всеки различно.ама ти на колко си та задаваш такива въпроси
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    гаджетата се ебат (с извинение)
    И аз така мисля, само че без извинение, а относно подписа - вярно е има грешки..
    The Spark

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    О боже мой.....
    Незнам дали си толкова малоумен колкото изглеждаш или се правиш на такъв....
    Как така каде ходите ...Кадето я заведеш ест.И много ясно че ти плащаш.Пък не е задължително да ходите по кафета или ресторанти.Може просто разходка в някое романтично паркче.Ако си на морето може да я заведеш на разходка по плажа.Не трябва постоянно да си чатите ,защото мн се изчерпват темите и когато се видите ще мълчите като пукали.А относно мляскането -няма точно определено време .Можете и цял ден да се целувате ако искате ......и не я барай за гъза на публично мясно без да ти е дала разрешение .Някой момичета мн го мразят

--------------------------------------------------------

закла ме с тая тема ..кво праят само мръсотий ..еее хвани си гадже и то всичко идва от самосебе си пък къде излизат зависи от хората къдет им се ходи ...ее гледай тии да плащаш сметките ..няма се излагаме ся

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си