- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ne izka da e s men.............
1 година наистина не е малко. Не си единствения..имам познати, които ходеха 3 години и половина и накрая се разделиха..просто и те и в твоя случай сте твърде млади. Явно на твоята приятелка и е омръзнало..иска да има още връзки, а не една единствена..все пак е на 17 те първа и предстоят още много срещи, а може би не иска да е ангажирана и да няма възможност да си изживее пълноценно ученическите/студентските години - все пак това е най-хубавия етап от живота на всеки млад човек.. И кво всички се депресирате толкова много..стига бе хорааааа..ако след края на всяка връзка, всички се затваряме в себе си..не искам и да си представям кво ще е. Живей си живота и продължавай на пред..не ти е нито първата, нито последната връзка..аз е тва не мога да разбера..къв е смисала толко да се депресираме заради някво си момче/момиче докато сме още толкова млади..това НЕ Е НИЩО сериозно..знам, че ше кажеш "ама аз я обичам"..след като виждаш, че тя самата няма желание оставяш я и толкоз..търсиш нови емоций и нови приключения..успех в следващите ти връзки без значение колко време ще са..все пак няма нищо вечно..![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]