.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

ne izka da e s men.............

Zdraveite... ta da vi razkaja za moq problem...ta az sam mom4e na 20g. tq e na 17g zaedno sme blizo 1 godini obi4ame se super mnogo i izvednyj mi mi kazva 4e ne izka da sme zaedno za6toto ne sme si preli4ali i nz si kvo o6te.
    Po princip bqhme 6tastlivi dvamata az mislq 4e i davah ot si4ko po mnogo,edinstvenata mi gre6ka e 4e obi4am da se 6eguvam no nqkoi pyt prekalqm naistina a paktq ne dyrji mnogo na maitap..i tova ne moga da razbere kazva mi 4e me obi4a mnogo i az go vijdam,no ne izka da sme zaedno..
    poneje q obi4am naistna mnogo i ne izkam da se razdelim bez osnovatelna pre4ina probvam absolyutno si4ko no bez efekt...ina4e se vijdame 3-4pyti v sedmicata vse edno sme si zaedno samo4e ne sme...kazvam i 4e kakvoto ne haresva v men 6te se promenq tq vika 4e ne bivalo 4ovek da se promenqi nz....
    ako moje nqkakyv syvet da mi dadete 6te vi byda blagodaren

Град
    раЯ.. (:
    1 година наистина не е малко. Не си единствения..имам познати, които ходеха 3 години и половина и накрая се разделиха..просто и те и в твоя случай сте твърде млади. Явно на твоята приятелка и е омръзнало..иска да има още връзки, а не една единствена..все пак е на 17 те първа и предстоят още много срещи, а може би не иска да е ангажирана и да няма възможност да си изживее пълноценно ученическите/студентските години - все пак това е най-хубавия етап от живота на всеки млад човек.. И кво всички се депресирате толкова много..стига бе хорааааа..ако след края на всяка връзка, всички се затваряме в себе си..не искам и да си представям кво ще е. Живей си живота и продължавай на пред..не ти е нито първата, нито последната връзка..аз е тва не мога да разбера..къв е смисала толко да се депресираме заради някво си момче/момиче докато сме още толкова млади..това НЕ Е НИЩО сериозно..знам, че ше кажеш "ама аз я обичам"..след като виждаш, че тя самата няма желание оставяш я и толкоз..търсиш нови емоций и нови приключения..успех в следващите ти връзки без значение колко време ще са..все пак няма нищо вечно..
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

.....щом я обичаш-остави я!На 17 години е,не знае още какво иска,но със сигурност трябва да уважиш решението и,един ден ще разбереш какво става! Просто горе главата и излез от връзката с достойнство!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    И аз кво - компот ли да ти отворя ?!?
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    Габрово
    Ами сигурно и сам се досещаш, че на 17 години на нея още й се живее. Тепърва иска да види и да вземе всичко от живота. Не я упреквай и не я притискай. Остави я. Сигурно те боли много, но това е живота. Сега просто гледаш напред и продължаваш. Няма какво да направиш.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Голям фен Аватара на Aicken
    искала всичко от живота и т.н. кво иска ? като види че "живота" е пълен с мърляци а е оставила едно добро момче сама ще се върне кучката
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ммм да... и аз не държа на майтап... Ми няма как да се промениш дори и да искаш... Амм щом тя не иска и щом си пробвал всичко няма смисъл...

Град
    На изток от рая
    Много си неграмотен за 20 годишен

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

не е длъжна да е с теб
    хората се разделят всеки ден
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Много си неграмотен за 20 годишен
    съгласна съм
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    остави я .. пусни я на свобода и тя ако те обича ще се върне
    пък ако ли не се върне има мноооого други! пък чуствата ти към нея рано или късно ще истинат!

Мега фен
    ти си на 20 години и пишеш изка?!?!?!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Спокойнооо, аз те иЗкам

Мега фен Аватара на mynichka
    Ако я обичаш я остави, тя това иска!!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Aicken
    искала всичко от живота и т.н. кво иска ? като види че "живота" е пълен с мърляци а е оставила едно добро момче сама ще се върне кучката
    Точно... съгласен съм, като се наживее (демек да я изч*к*т няколко стотин пъти и и направят сливата като кофа) и разбере, какви са повечето мочета, ще се осъзнае какво е загубила, но вече ще е твърде късно ... а ако наистина я обичаш се бори ДО КРАЙ... не се предавай и това е Айде успехи

пиши на кирилица!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си