.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

За отношенията???

Става въпрос за отношенията между гаджето на приятелката ви и за вас самите.
    На скоро приятелка ми се раздели с приятеля си.
    През цялото време не го харесвах и някво.. имам чувството, че изкуствено се опитвах да го харесам, заради нея, несъзнато го правех.
    Винаги съм била на принципа, че не трябва да имам никакво отношение с/към гаджетата на приятелките ми.
    Веднъж тя ме попита какво мисля за него, и аз бълнах бая помия, така да се каже, по негов адрес.
    После я виждах колко беше щастлива с него и, някак си, съжалявах за думите си.
    Но накрая.. за пореден път се оказах права.
    И с другата ми приятелка съм така.. винаги в последствие се оказвам права за всичко...
    Майка ме посъветва НИКОГА по никъв начин да не се меся в отношенията им, и че най-добре е те сами да си сгрешат...
    Хем е права, хем - не.
    С другите ми две приятелки винаги съм се разбирала чудесно с гаджетата им, но това, може би, се дължи на факта, че едната беше 2г. и кусур с приятеля си, а другата - 3г. и те бяха, някак си, винаги в нашата компания, виждахме се доста често, прекарвахме известно време заедно и така.. Дори, вече когато не са заедно, като се видим по улиците, винаги се поздравяваме и т.н.
    А този, последния, ако го видя някъде, директно го подминавам!
    ...

Вие какво мислите по този въпрос?
    Как се отнасяте с гаджетата на приятелите ви?

Като ми се случи подобно нещо, вземам да си мисля, че имам някво вътрешно чувство кога двама души ще си подхождат. /да не би да имам некви врачески способности/

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Еми аз много го мразя приятеля на мойта бест фр Не знам защо може би ревнувам .Не сер повечето приятели на приятелките ми не ги харесвам защото после като скъсат приятелките ми идват при мен заради тея глупаци да плачат и за това предварително си ги мразя
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Цитирай Първоначално написано от kitty9410
    като скъсат приятелките ми идват при мен заради тея глупаци да плачат и за това предварително си ги мразя
    Да.
    И при мен така...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Имам някво уважение към тях, но не е задължително да ги харесвам..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

....не се ангажирам да мисля за тях...не им се меся....Аз съм си до нея,каквото и да става, с който и да скъса и да тръгне....не се хабя от към мисли и чувства спрямо приятелите и!

Град
    Габрово
    При мен хубавото е , че най-добрата ми приятелка ходи с най-добрия ми приятел. Просто така се получи, че се събраха и аз съм много доволна от това.
    А с гаджетата на другие ми приятели..... зависи от гаджето, което са си хванали. Аз съм човек, който разчита предимно на собствените си впечетления, така че понякоха ми допадат, а понякога - не. Отношението ми се влияе единствено то това какъв човек стои срещу мен.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    на ЛуНаТа
    Ми... не им се меся... само когато я е наранил гледам малко да я успокоя и да я развеселя
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Ами сегашното гадже на най-добрия ми приятел я харесвам симпатична ми е.Все пак аз трябваше да ходя с нея,но видях че той я харесва много и се отдръпнах и е малко кофти когато останем с нея 2та и той все такъв винаги нахълтва и си мисли,че правим нещо иначе се радвам за тях обичат се и са си щастливи
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

аз никак не се отнасям с тях... на здравей, здрасти, ко става сме ..

Голям фен Аватара на Aicken
    тфа не ти е работа , има кои да се отнася с тях
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Повече от фен
    Град
    плд
    да ти кажа честно и аз съм така - когато моя приятелка е с гаджето аз с него почти не разговарям смисъл не че с думите си ще го сваля, но не знам просто ми е малко неудобно все пак моята приятелка трябва да си приказва с него, а не аз а иначе за другото - казвам ти от една страна браво, защото умееш да преценяш човека и ситуациятя няма по-хубаво от това не се притеснявай! съмнява ме да имаш някакви способности просто успяваш по правилния начин да разбереш що за човек е другия, което означава и че си сериозен човек и не обичаш лигавите неща А относно това, че се месиш в техните отношения - не е така. все пак ти си им приятелка и можеш да им кажеш всичко. по-добре когато имаш съмнения за даден човек им го кажи навреме от колкото да е вече твърде късно и болката им да бъде непоносима това е от мен :P надявам се да съм ти помогнала
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Супер фен
    Май си падам да се меся...
    НАпример една приятелка се занимаваше с един от даскало,обаче се оказа,че той е идиот сам не знае кво иска...абе с една дума - правеше разни неща зад гърба и и изобщо я правеше луда.
    Та аз и помогнах да го разбере,защото тя някак си отказваше да го направи... и вечно беше в лошо настроения заради тоя господин. Та скъсаха най-после... И сега взе,че пак я примами иии май пак ше трябва да повторим процедурата ох ужас...

Както и да е... иначе ако виждам,че си подхождат и им е добре заедно няма да имам нищо против момчето... така и така с нея общо взето харесваме един тип хора

Но не виждам лошо да се намеся и да помогна някак ако видя,че момчето се отнася зле .

Мега фен
    аз, като не харесвам гаджето на някоя приятелка, й казвам какво мисля за него и след това вече тя да си преценява какво да прави. но понякога наистина трябва да се опариш сам, за да се осъзнаеш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Честно казано дори да не ми харесва този човек,си премълчавам.С една от приятелките ми беше така,не харесвах нейния приятел,но не й го казах.Когато ми е разказвала за него аз просто седя и я слушам...това е

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не се меся изобщо. Тоест дори да имам някакви впечатления, предпочитам да си останат за мен. Все пак те са си го избрали, така че си знаят най-добре.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

CheriHool, аз също съм на твоя принцип,че не трябва да поддържам отношения с приятеля на най-добрата ми приятелка... А ето го и моето мнение по въпроса. Ако е свястно момчето, не виждам нищо лошо да се поддържат едни нормални приятелски взаимоотношения, а и предполагам, че приятелката ти няма да има нищо против. Всичко зависи от човека.. Няма нищо лошо в това, да споделяш на приятелката си твоето мнение относно връзката им, стига това да не я прави нещастна по някакъв начин. Все пак искаш да им помогнеш.. Прецени си сама, понякога човек трябва да спазва нужната дистанция,друг път може твоята подкрепа и мнение да са важни.

мии попринцип сме фр ;dd

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    аз си казвам мнението и толкова,тя си решава с кой е,какво прави и т.н.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Честно казано и аз като авторката имам усещането кога/дали ще просъществува връзката между двама души.

И за пореден път се убеждавам.. Една доста близка приятелка тръгна с най-големия олигофрен. При наличието на млади готини и най-важното хора които ще я уважават и ще мислят за нея тя си избра 30 годишен работохолик, дето е цапнат в устата и не знае как да се държи с момиче. Много пъти е плакала заради това, а аз още в началото на връзката им избълвах тонове помия и критики по тоя момък. Ясно ви е че тя е дръпна и гледаше на мен с пренебрежение. Извади ми вода от 9 кладенеца че той е различен и че аз съм предубеден. Да обаче мина месец, минаха два и тя започна да пее друга песен. Прекрасния момък(чичко, мен ако питате) не беше вече толкова прекрасен. А на 4-тия месец започна да ми споделя точно същите неща, които аз и казах началото на януари... Тогава им дадох срок до юни, е познах Днес или утре ще го къса, а той милия се къса да и пише смс-и...хъх това е друга тема

По темата - или добро или нищо за гаджетата на приятелите ми. Горния пример е показателен. Старая се да не поддържам някакви много дълбоки приятелства с гаджето на някой от моето обкръжение, колкото и готин да е, затова отношенията ми с него/нея приключват в мига в който двамата се разделят.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Еми кво да ти кажа... И аз съм като теб горе-долу - умея да преценявам хората и не мога да отрека, че съм била в кофти ситуации, в които изобщо не съм харесвала и одобрявала гаджетата на мои приятелки, но съм запазвала добрия тон само заради тях... Попринцип си мълча и не се мешам в чуждите отношения до тогава, докато не ме помолят за помощ или за съвет... Тогава изказвам мнението си и казвам това, което аз бих предприела в подобна ситуация. И мен също рядко ме слушат ама винаги излизам права! Но все тая. Не съжалявам за това, че давам съвети като ми ги искат - в крайна сметка те ме питат за моето мнение, аз казвам какво бих направила аз в подобна ситуация и това е. Всеки сам си решава какво да прави и как да се държи. Няма да лъжа никого, не само приятелите си, и да казвам на черното бяло когато знам, че не е така. Както казах умея да преценявам доста добре хората и общо взето не е имало случай, в който да не съм се оказала права накрая...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    В мислите на хората
    Госип веселото в цялата ситуация беше че мацката ми искаше съвети след това ме обвиняваше за това че и давам акъл. А с момъка аз не съм се карал, даже и не общувах, странно защо и той не искаше с мен...нещо го досрамяваше

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    принципно не поддържам никакви отношения с гаджетата на приятелките ми-на здрасти-здравей сме и до там..
    Имало е и такива типове,които просто не дишам,но е важно те да си ги харесват и не се меся във взаимоотношенията им..просто иначе може да се скараме и да си развалим приятелството,при положение,че тези индивиди до месец-2 мах се махат и всичко си е по старому..
    Много мразех,когато най-добрата ми приятелка се хвана с един,които в последствие се оказа,че й е изневерявал,но за тея 3 пусти месеца изобщо не ми обръщаше внимание..Супер тъпо беше и понеже знам какво е чувството,гледам да съчетавам и разпределям вниманието си между семейство,приятели и приятеля ми поравно..така всички са щастливи :P

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    valdesbg, мен гаджето на една приятелка ме обвини, че заради мене се били карали и беше стигнал до извода, че аз съм го харесвала и съм ревнувала от нея и за това съм й била казвала да се кара с него В ебати филма се беше вкарал тоя, а аз си умирах от смях в кви конспирации ме набърква В крайна сметка и до ден днешен с него сме на "Здравей-Здрасти" и дотам... Аз изобщо не искам да поддържам отношения с такъв човек Най-тъпото беше, че когато тя му изневери и го нарани страшно много аз бях тази, която беше до него и го окуражаваше, а после ме изкара някво конспираторка
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    В мислите на хората
    Госип, абе филми всякакви, аз разбрах че тайно съм настройвал момчето Х да се държи гадно с една девойка, защото съм искал да ходя с нея и да изкаарм приятеля ми виновен ако не стане. Всичко това ми го казва "най-добрата" приятелка на тази двойка при което моята реакция беше точно такава ->

Та знае ли човек, какво се върти в откачените мозъци на някои индивиди.

Яна welcome back, нет с ушите ли ловиш

Dr. Gregory House

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Май си падам да се меся...
    НАпример една приятелка се занимаваше с един от даскало,обаче се оказа,че той е идиот сам не знае кво иска...абе с една дума - правеше разни неща зад гърба и и изобщо я правеше луда.
    Та аз и помогнах да го разбере,защото тя някак си отказваше да го направи... и вечно беше в лошо настроения заради тоя господин. Та скъсаха най-после... И сега взе,че пак я примами иии май пак ше трябва да повторим процедурата ох ужас...

Както и да е... иначе ако виждам,че си подхождат и им е добре заедно няма да имам нищо против момчето... така и така с нея общо взето харесваме един тип хора

Но не виждам лошо да се намеся и да помогна някак ако видя,че момчето се отнася зле .

Ей пън я не разказвай житейските ми даяния ама мерси че ме издърпа от ямата на заблуденяците :*...айде деца учете се да не правите така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си