.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Много обичкам и уважавам приятелката на най добрия ми авер наистина невероятно момиче дава акъл и на 2-ма ни е пък и все пак аз ги сватосах така да се каже...аз съм техния малък Купидон
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: За отношенията???

Цитирай Първоначално написано от CheriHool
    Става въпрос за отношенията между гаджето на приятелката ви и за вас самите.
    На скоро приятелка ми се раздели с приятеля си.
    През цялото време не го харесвах и някво.. имам чувството, че изкуствено се опитвах да го харесам, заради нея, несъзнато го правех.
    Винаги съм била на принципа, че не трябва да имам никакво отношение с/към гаджетата на приятелките ми.
    Веднъж тя ме попита какво мисля за него, и аз бълнах бая помия, така да се каже, по негов адрес.
    После я виждах колко беше щастлива с него и, някак си, съжалявах за думите си.
    Но накрая.. за пореден път се оказах права.
    И с другата ми приятелка съм така.. винаги в последствие се оказвам права за всичко...
    Майка ме посъветва НИКОГА по никъв начин да не се меся в отношенията им, и че най-добре е те сами да си сгрешат...
    Хем е права, хем - не.
    С другите ми две приятелки винаги съм се разбирала чудесно с гаджетата им, но това, може би, се дължи на факта, че едната беше 2г. и кусур с приятеля си, а другата - 3г. и те бяха, някак си, винаги в нашата компания, виждахме се доста често, прекарвахме известно време заедно и така.. Дори, вече когато не са заедно, като се видим по улиците, винаги се поздравяваме и т.н.
    А този, последния, ако го видя някъде, директно го подминавам!
    ...

Вие какво мислите по този въпрос?
    Как се отнасяте с гаджетата на приятелите ви?

Като ми се случи подобно нещо, вземам да си мисля, че имам някво вътрешно чувство кога двама души ще си подхождат. /да не би да имам некви врачески способности/
    Приятелките не трябва да се месят в отношенията...Една тъпа приятелка на бившото ми гадже я накара да ме скъса ,за да може тя да е с мен.Тая пача още я чакам да ми каже че ма харесва ,че да я върна в първи клас

П.П. Тя ако и беше истинска фр-ка нямаше да го направи ама бившата ми е много наивна и ме скъса ....

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си