.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Осъзнаваш ли колко истерично звучиш?
    Естествено, че с психиатър ще се влоши положението, някога замислял ли си се защо психиатрите в чужбина много рядко правят консултации? И защо във филмите ходят на психоЛОГ, а не на психиатър. Просто на вторите естественото им на работа е такова, че те съзнателно или не, провеждат сеанса, все едно имаш най-малкото някаква мания. И е логично, в случай, че си нормален, просто преминаващ при един такъв период, да излезеш от там още по-объркан.
    Така че, в поликлиниките има психолози (поне в моята, предполагам и в другите), ако ти трябва направление отиди до GP-то да ти издаде и давай. Но да знаеш, само с един сеанс не става. И ще ти задава привидно глупави въпроси. И те съветвам да не протакваш дълго, иначе като нищо може срещата ти с психиатъра да стане ефективен сеанс...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Re: НЕ знам какво ми става...Живота ми отива на кино...

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    З...
    Боли ме фара,недорасляче гнусно.Ще мреш или да отлагаме тържеството?
    Май ти по добре да умреш
    Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот

ОМГ Абе ти добре ли си да се режеш и да искаш да се самоубиеш само заради тия глупости?!?! Нормално е да си по-различен все пак си в пубертета и характера ти сега се оформя и си точно между детството и зрелостта.. И успокоителни пиел Ти ме разби отсякъде, бе Успокой се и намирай всеки ден по малко време (вечер примерно) вместо да се караш с вашите си отиди в стаята и си легни да се усамотиш и да помислиш малко как се отнасяш с родителите си и с хората, защото за да се карате не са виновни само те. И като осъзнаеш. че трябва да си благодарен,задето родителите ти са те отгледали и са ти осигурили всичко върви, седни при тях и вечеряйте нормално!!!
    Let's get away..just for one day..

Цитирай Първоначално написано от sladkobaby
    З...
    Боли ме фара,недорасляче гнусно.Ще мреш или да отлагаме тържеството?
    Май ти по добре да умреш
    За съжаление,драга,съм абсолютно и непоправимо неспособен да умра.Но си добре дошла да се пробваш да оспориш твърдението ми.
    ако няма да пишеш по темата по добре недеи да пишеш и да спориш със хората.
    Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот

Аз не споря,ти започна да се заяждаш и да не съм мързелив,случайно,че да не отвърна? .: )
    няма да споря със тебе ама по добре недеи пиши глупости.

Глупости ли?Прощавай,но ми убягва момента в който съм написал каквато и да било глупост /извън кофата/.Моля поясни.
    аз спирам да пиша защото неискам да развалям темата на Дими.

''Не/интервал/искам'' имаше ти предвид.А на въпросния дими темата е,меко казано,смехотворна.Почти загубих контрол над пикочния си мехур първия път като я прочетох.
    не е смехотворна ама щом така мислиш добре.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Лудницата ти е малко.Гледай си живота и стига си се филмирал.И щ'то си режеш вените-да се направиш на велик и модерен ли?А аз ако ти бях майка бял ден нямаше да видиш.Не разбирам защо изобщо ги парвиш тези работи.Глупаво е и за такива щуротии да се режеш си е смешно.За музиката,която слушаш няма да коментирам за да не се налага да пиша ценизми.Ае стига филми и стъпи на земята.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

оф и сичко на другия ден пак е добре до вечерта....
    Това ми звучи като древно проклятие
    Тая музика ще погуби света!Аз да бях на майка ти на мястото нямаше да го блъскам тоя лаптоп,ами щях ти го хакна в главата,защото ти си едва на 15,мислиш си,че си много голям,винаги прав-безгрешен.
    Я си пусни една чалга за душата да видиш дали ше ти е криво
    Все си мисля,че почитателите на ТХ им подражават и за това са такива залутани.Незнаят къде им е мястото сякаш в живота.
    Е,все пак твой избор...

Спри да се правиш на идиот,не си режи вените,не се затваряй в себе си.

Излез навън чумо мръсна,пролет пукна,лято иде!Както се казва

Всъщност аз не разбрах какви са проблемите ти?
    Скандали - ок, но все от нещо са породени.. от какво?!?!

Цитирай Първоначално написано от term0t0
    Ти не беше ли оня гей !?
    Същия...
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

^ Остави бре,хомо-бригадирчето пак набарало на баба си диазепама,филмирало се и тръгнало да пуска теми из форумО.
    +
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ти не си на ред бе.. отиваи на лекар.. кво се мраиш на мощен.. ще се режа ще се самоубивам.. ако си искал да го напраиш до се да са ти яли житото 1000 пъти не да пускаш малумни теми във форума ..Така че кротуваи тамка и не се прави на майка ти и баща ти..

п.с. добре ли си ? За кво ги слушаш тея ТХ.. ти някфо побъркано емо ли си кво си ? ИЗвънземно нинджа?

Град
    Е там...
    пак ли ти бе педалче
    защо просто не се гръмнеш?

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    пак ли ти бе педалче
    а защо ти не се гръмнеш?

Я се замислете малко е....100 % има тука некви на 10 години и после като тоз педал им нахаква нещо в главата им и да си мислят че и те са станали от тука.Ае бегай от тука е,дори и да те гръмнат от тебе жито не искам!
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от sladkobaby
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    пак ли ти бе педалче
    а защо ти не се гръмнеш?
    А защо ти не млъкнеш най-после?
    Или,хубаво,като искаш да си контра на всяко нормално мнение - поне се научи да го правиш по интересен начин...
    няма да млъкна пък

Мега фен Аватара на Mi6inka
    пубертет му се вика... всеки минава през тоя период..когато се изнервяш от най-малкото ..когато си мислиш че имаш ебахти проблемите ,а то всъшност нищо не си видял... и т.н. Спри да драматизираш и се стегни!!!!Не може да си с толкова лабилна психика!НЯмаш ли мечти и цели в тоя живот?!?!?!Най-лесно е да сме слабите..да сме жертвата и да се отказваме...ако сам не си помогнеш ,никой не може да ти помогне...това е просто период в живота след който всичко става хубаво

Цитирай Първоначално написано от MP
    Ти не си виновен.Медиите,интернетът са сред причините.Значи нека обобщим :
    1.Ти си на 15.
    2.Гей си.
    3.Емо си.
    4.Пушиш.
    5.Неграмотен си.
    6.Слушаш токио хотел (пряко свързано с 2 и 3)
    7.Рязал си си вените
    8.Скарал си се с приятелите си.
    9.Не виждаш смисъла на живота.
    10.Скарал си се с родителите си.
    11.Мислиш си,че си прав за всичко.
    12.По-скоро предположение - в училище не си много добре...
    х2
    Всъщност щом искаш се самоубий.Дреме ми...
    не си единствения с такива проблеми и не си човека с най-големите проблеми...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Рофл. "Непрекъснато мисля за самоубийство.." - до тук прочетох и спрях. Няма смисъл просто. Я се стегни бе. Оопс, забравих, че слушаш ТХ.

Ами...и моя син да пушеше и да слушаше токио хотел и аз щях да съм ядосана...

кухнята - ножа - вените - край на проблемите

Самоубивай се бе найш ли през къде ми е за тебе? Кво пишеш тука като ние с нищо не можеме да ти помогнем... като ти си си го решил никой не може да те откаже, ае режи си вените с лъжица и сгъвай

Супер фен
    Абе вие луди ли сте?... докато го четох това няма нужда да казвам колко се смях. АБЕ МОМЧЕ ти сериозен ли си ? хахахха не не не господи от къде излизат тия ФЕНОМЕНИ. Това е някакво тъпо детенце, което от "няма какво да правя" решава да пуска глупави теми, това е толкова тъпо, че дори човек с истински проблеми няма потърси решението в интернет и да тръгне да се излага по такъв безумен начин това е...

Това което ще ти кажа, ако наистина има някакъв нищожен шанс някои от нещата които казваш да са истина е следното : Спри да живееш по този начин. Само ти можеш да си помогнеш да излезеш от това положение. Спри ! Отвори си очите и се огледай... Какво самоубийство бе ей? Та ти си а 15 бе... живота е пред теб трябва ли да ти се обяснява това. Ти ако за всеки проблем (макарче това дори не мога да го нарека реални проблеми) се поставяш в такова положение, от теб човек няма да стане...

Това е от мен, айде със здраве и дано намериш верния път, но както казах твърдо заявявам, че това е просто някаква тъпа шега от глупаво дете..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си