Всъщност, да проблем, и то голям. Защо не си гледа 4-месечното си бебе, а кисне по форуми да задава тъпи въпроси... После майките ще ми излизали на протести.. деба и държаватаПървоначално написано от Canis_Dirus
Абе винаги ми се е виждало някво-никво от такива неща да се спестява точно. Баси, 100% все може да си ограничиш разходите за парцалки и други глупости, а не да се стискаш за пиърс на езика. Като си улучиш някой рецептор..Не знам, на мен не ми се вижда добра идея сама да си дупчиш езика.
![]()
Madness is genius.
криза е
абе имам колеги дето за 1-2 седмици като похарчат парите, след това 1-2 седмици карат само на хляб и сирене :С и освен за хляб и сирене тези 30лв трябва да им стигнат и за билет![]()
Кой ги е карал да идват да учат тук, след като не могат да си го позволят?
Вече ме почват проблеми с нервите от тоя форум. Имам достатъчно опит и не само "защото имам обеца от година (например). Дупчила съм се сама,дупчила съм и доста хора. До сега обаче си имах тампони ,клещи и всички нужни прибори.
С тези остри коментари вие изглеждате по "тъпи". Както казаха по-горе пиърсърите не са митични същества или нещо извисено. Там където може да се сложат обици няма рецептори.
А според теб дете, което пита по форум дали да си направи сама пиърс на езика, мислиш ли, че знае къде са рецепторите и къде трябва да дупчи?![]()
Става, пък![]()
Дай на мен.Първоначално написано от CocainCocktail
Риъли.
Пробивах си го сама без клещи![]()
Когато си ти, знаеш, че тярбва да се плезиш много и не ти трябват таквиз неща.
Но наистина е страшничко.
Уж не се сковавам лесно, ама зениците ми станаха на точици.
Когато го пробих почнаха да ми треперят ръцете, ексетера.
Но не болеше ест. Знаеш чувството на метал промушващ се през теб.
Първоначално написано от CocainCocktail
![]()
Оу.
Табу.
мале хора, момичето пита как може да мине метър откъм пари, вие тука развихте темата чак до семейството й, дето праща пари за сирене и ракиявсе по зле става с всеки ден...
он топик: недей да пестиш от това, колкото и да си уверена и да си дупчила мн хора.. най малкото което е, пак трява да дадеш някакви пари `щото както каза нямаш нито клещи, нито тампони ..
внимавай!