.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

сексът - задължение или удоволствие

здравеите.Аз съм на 17 години.Харесвам момче на 22.Преди малко повече от година излизах с него но след няколко срещи се стигна и до момента в който той поиска да спим.Аз не се чувсвах готова но не му казах и така нищо не стана.само се разделихме защото сметна че съм малка.Сега отново излизаме но уж само като приятели.Струва ми се че ще прерасне ж нещо повече отново.В момента съм готова да спя с него.познавам го много добре и знам че не е от момчетата които търсят само секс.въпросът ми е смятате ли че ще постъпя правилно или да изчакам известно време? дали да си легна с него след няколко срещи и ако не след колко тогава?знам че ще има отговори от рода на ако държи на теб ще изчака.аз съм готова.смятате ли че е нормално момчетата на по 22-3-4 след няколко срещи да искат секс?защото според мен е нормално.Благодаря предварително.

Грешен раздел
    krem4et0

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Казваш, че не бил само за секса, а в същото време сте се разделили, защото си му отказала да спиш с него. Да виждаш противоречието тук?
    Според мен просто иска да те мине.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Габрово
    Според мен също иска само да те мине. И може би според теб е банално, но ако наистина не е от "тези момчета", тогава нека да изчака. Ако бях аз щях да изчакам малко и така да проверя....веднага ще си проличи. Но ти си знаеш най-добре.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Той ако иска ще чака, изчакай ти да се почувстваш готова и напълно сигурна.Това е от тебе зависи.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Аз съм на 20 и според мен е притеснително ако НЕ си поиска секс. А се чудя на разсъжденията - ако държи на теб ще изчака. Ами откъде да е сигурен че ако изчака няма да се появи някой друг и да го зарежеш т.е. да си остане само с чакането. Ако ще чака - поне да опуне някоя друга а то да караш на самозадоволяване не е много добре.
    Чудя се и на фразата - иска да те мине - ами иска защото ставаш. Ако не ставаш няма да иска. По добре ли ще ти е ако не ставаш и момчетата не те искат ??!! НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ !! А като разберете вече сте бременни в кухнята

Твоя воля

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Аз съм на 20 и според мен е притеснително ако НЕ си поиска секс. А се чудя на разсъжденията - ако държи на теб ще изчака. Ами откъде да е сигурен че ако изчака няма да се появи някой друг и да го зарежеш т.е. да си остане само с чакането. Ако ще чака - поне да опуне някоя друга а то да караш на самозадоволяване не е много добре.
    Чудя се и на фразата - иска да те мине - ами иска защото ставаш. Ако не ставаш няма да иска. По добре ли ще ти е ако не ставаш и момчетата не те искат ??!! НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ !! А като разберете вече сте бременни в кухнята

Твоя воля
    Точно така разсъждават 20+ годишните разгонени индивиди. Нормално е да поиска секс от момиче, с което има връзка, но не е нормално да поиска връзка, само заради секса (изключение е секса за една нощ). Това имаме предвид с "иска да те мине".
    Но от темата на авторката съдя, че тя иска връзка с него, а той иска само секс.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на Aicken
    щом си готова - праскай се , а дали е само за да те мине или за нещо повече ще разбереш след това
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

не ме разбрахте явно.исках да кажа че добре познавам момчето.знам че не иска само секс.но според мен е нормално момче на тези години след няколко срещи да си поиска.аз се чувствам готова.исках да чуя вашето мнение.дали според жас е нормално.NeZaPoznat явно мненията ни савпадат.

Голям фен Аватара на Aicken
    първо ще има така

после така

Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

...щом мислиш,значи не си готова,тогава когато си готова е истински спонтаннно и изобщо не ти минава през главата нищо друго освен че го желаеш...остави се на чувствата си,а не на мислите...

Каква е разликата между 22-23-24-25 годишни като и 14-15-16-17 годишни могат да постъпят както тези които са на 22 и нагоре.
    Според мен няма никакво разграничаване между това да ли си на 15 или 20 и на по-малките възрасти искат на 2рата среща да правят секс тогава как ще го обясниш това,че не е нормално ли?
    BTW-> Който за каквото си мисли!!!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на Hilary_
    Въпрос на гледна точка дали е нормално или не... Амм само ти знаеш дали искаш или не... тук никой не може да ти каже да прави го или не... не го познаваме... Прецени сама за да не съжаляваш после...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    омг.. готова си колкото е готова една сурова пържола на скарата за 2 минути..
    Ако беше готова и го искаше нито щеше да се двуумиш, нито щеше да питаш след колко срещи..
    Това идва от самосебеси.. А не да си пишеш в едно тефтерче:
    1ва среща - Прегръдка
    2ра среща - 1 лека целувка
    3та среща - език до гърлото
    4та среща - адски яко натискане
    5та среща - секс без спирка..

не бих спала с някой, който ми е бил шута
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Мислиш ли, че ние знаем по-добре от теб дали си готова или не? Дали трябва да го направиш или не трябва? Добре, казваш, че си готова, но май се колебаеш?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Сама трябва да си прецениш, какво да правиш. Казваш, че го познаваш и че той не е с теб само заради секса, също казваш, че се чувстваш готова...тогава аз не виждам проблем. Но според мен явно нещата не са така както казваш, ако наистина се чувстваше готова и ако наистина този човек го познаваше и беше сигурна в това, че той не е само заради секса с теб...не смяташ ли, че нямаше да задаваш такъв въпрос ?!
    А за това дали е нормално момчетата на по 22-3 години след няколко срещи да искат секс? Ми да напълно нормално си е и то не само момчетата на по 22.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Казваш, че не бил само за секса, а в същото време сте се разделили, защото си му отказала да спиш с него. Да виждаш противоречието тук?
    Напълно подкрепям...

Мега фен Аватара на babity
    Според зависи, нали... Ти казаш, че не ти се сваля само заради секса... Да, той може да е мил с теб, да ти говори хубави работи, да те търси и привидно да държи на теб, но някои хора просто са си такива - подмолнииии! На 17 си, голямо момиче си, ако наистина мислиш, че можеш да имаш връзка, в която да можеш да разграничиш сексът и като цяло плътското удоволствие от емоционалната част, значи си готова. Стана прекалено объркано... Ако наистина си сигурна в него и то не само в чувствата му, но в компанията му, т.е. отпускаш се напълно с него, значи си готова. Но ако беше така ти никога нямаше да се занислиш над всички тези простотии, които ти изредихме тука...

Относно дали е нормално - нормално е. Той е вече мъж. А главната разлика между мъжа и момчето е, че на единия му се налага да търпи разни работи и да се офлянква около момичето преди да си получи секс. Направи следното: докато сте се разгорещили вметни случайно, че не искаш да бързате, че искаш всичко да е както трябва (или друга подобна простотия). Ако след това чувствата ви внезапно охладнеят... сещай се. Ако не - на следващият път можеш да сваляш доволно гащи.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: сексът - задължение или удоволствие

Абсолютно нормално е да спиш с някого на първата среща за пръв път както е абсолютно нормално да спиш с някого на 10-тата среща за пръв път. Зависи от емоциите които хвърчат. Така че щом смяташ че си готова - лягайте спете и така.

На въпроса - в една връзка секса е и удоволствие и задължение. И отговорност.

Нормално е хората на 20-1-2-3 да искат секс след 2-3 срещи.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

естестфено че удофолстфие

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Ако не е такъв тип момче, защо тогава те е зарязал, заради секса? Или освен това е имало и други причини да скъсате ?!? Само приятелски намерения ли показва той сега или и нещо повече ? Не мисля, че си толкова обедена, колкото твърдиш, щом си задаваш подобен род въпроси.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Повече от фен Аватара на YourPoison
    и според мен иска само да те мине ..

Град
    Newp0rt ..
    Цитирай Първоначално написано от Aicken
    първо ще има така

после така

Умно показано +1

Дори и да си готова,изчакай...Ако наистина държи на теб и повече време ще те изчака,ако не-пак ще се разделите и тогава бъди сигурна,че не е за теб..

Мега фен Аватара на SunSmile
    Щом те е зарязал, щото не си легнала с него... ква ти е гаранцията, че като легнеш с него пак няма да те зареже. Ако те е обичал тогава е трябвало да те изчака, а сега ако си лесна... ще спи с тебе и ще те зареже (*според мен). Изчакай и се убеди, че те обича и заслужава да легнеш с него. Сексът винаги трябва да е удоволствие! Ако е просто навик.. не си заслужава! Дори животните го правят с чувства!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си