- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сексът - задължение или удоволствие
щом преди сте скъсали ,заради това ,че ти не си спала с него за какво говорим.Сега знае ,че си готова за секс и това и чака![]()
Не бих излязлааа с такова момче
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Първоначално написано от SunSmile
+1
![]()
Удоволствие много ясно!
Това според мен е най-добрият начин да разбереш дали иска от теб само и единствено секс.Първоначално написано от babity
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Да ти кажа и аз такова нещо надушвамПървоначално написано от TheBeliever
За това най-добре е ако ще ходите да видиш дали ще те изчака този път.Дори да го искаш направи се пак
Не бъди лесна в очите му
![]()
Първоначално написано от TheBeliever
Да чуеш мислите на 15 - 16 годишните...![]()
![]()
А по темата съгласен, че иска да те мине, но ти си решаваш в крайна сметка
+1Първоначално написано от moneycomeme
Мисля, че си се заблудила , за това дали си готова и че той не е такова момче/само за едното е*ане/.Ти си знаеш най-добре, но отново премисли нещата, за да не съжаляваш после.
Big or small, lies are lies!
Според мен е нормално да иска да прави секс...Щом си готова и си сигурна ,че искаш да го направиш с него,давай... ;] Просто трябва да си сигурна ,че и ти го искаш ,за да не стане после така ,че да се чувстваш използвана...![]()
--------------------------------------------------------
Незапознат - браво а отговора.Първоначално написано от NeZaPoznat
от мен получаваш +1, както и допълнение:
Ако сте излизали преди от какъв зор да чака момчето? Познавате се, и като характери, и като навици, гушкали сте се, натискали сте се - е за какво да чака? Само за да можеш ти да видиш дали той може да чака?
когато чуеш думата "задължително",удоволствие о се губи![]()
Нали? Въобще не възприемат, че всъщност цялата тая работа с излизания, ходения, гаджета и приятели е за 2 неща: за подкрепа и за секс. Момчето вече има първото, дай му второто.
Да добавя, че вие сте се разделили, надали след като е минала година ще тръгнете пак... Пък и наистина, щом не търси само секс, защо си му отказала, смисъл, че си знаела, че не е от хората, които биха е***и по цял ден... Пък и така ми изглежда, че той е бил човекът за тебПървоначално написано от fuckofff
Нямам кво повече да кажа...
Започнеш ли да приемаш секса като задължение....всякакво удоволствие се губи![]()
![]()
хах познаваш го добре и знаеш, че не е такъв.. и т.н а преди известно време те зарязал, защото не си му пуснала и е минал с оправданието, че си малка... ем.. нещо не ми се връзват нещата..![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
и аз не бих спалаПървоначално написано от tochica
GTA Stunting
Нямам какво да добавя (:Първоначално написано от tochica
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
има и 3ти вариант - работа се пак не трябва да обиждаме момичета като александра93 НЯМАМ ДУМИЕГОИСТИИИИИИИИИИ