.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Ако един мъж издържи един месец без секс ходейки с жена която харесва значи найстина държи на нея, но ако я зареже заради липса на интимност.. значи я смята просто за поредната бройка

Макар и да е относително по статистики е факт
    Ако не държите на сериозна връзка -> нищо не ви спира

DO NOT USE!

Повече от фен
    щом преди сте скъсали ,заради това ,че ти не си спала с него за какво говорим.Сега знае ,че си готова за секс и това и чака
    Не бих излязлааа с такова момче
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mahoni
    Той ако иска ще чака, изчакай ти да се почувстваш готова и напълно сигурна.Това е от тебе зависи.
    + 1
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    Щом те е зарязал, щото не си легнала с него... ква ти е гаранцията, че като легнеш с него пак няма да те зареже. Ако те е обичал тогава е трябвало да те изчака, а сега ако си лесна... ще спи с тебе и ще те зареже (*според мен). Изчакай и се убеди, че те обича и заслужава да легнеш с него. Сексът винаги трябва да е удоволствие! Ако е просто навик.. не си заслужава! Дори животните го правят с чувства!
    +1

Град
    ВаРнАаАа
    Удоволствие много ясно!

Цитирай Първоначално написано от babity
    Направи следното: докато сте се разгорещили вметни случайно, че не искаш да бързате, че искаш всичко да е както трябва (или друга подобна простотия). Ако след това чувствата ви внезапно охладнеят... сещай се. Ако не - на следващият път можеш да сваляш доволно гащи.
    Това според мен е най-добрият начин да разбереш дали иска от теб само и единствено секс.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Казваш, че не бил само за секса, а в същото време сте се разделили, защото си му отказала да спиш с него. Да виждаш противоречието тук?
    Според мен просто иска да те мине.
    Да ти кажа и аз такова нещо надушвам За това най-добре е ако ще ходите да видиш дали ще те изчака този път.Дори да го искаш направи се пак Не бъди лесна в очите му

удоволствие

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Аз съм на 20 и според мен е притеснително ако НЕ си поиска секс. А се чудя на разсъжденията - ако държи на теб ще изчака. Ами откъде да е сигурен че ако изчака няма да се появи някой друг и да го зарежеш т.е. да си остане само с чакането. Ако ще чака - поне да опуне някоя друга а то да караш на самозадоволяване не е много добре.
    Чудя се и на фразата - иска да те мине - ами иска защото ставаш. Ако не ставаш няма да иска. По добре ли ще ти е ако не ставаш и момчетата не те искат ??!! НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ !! А като разберете вече сте бременни в кухнята

Твоя воля
    Точно така разсъждават 20+ годишните разгонени индивиди. Нормално е да поиска секс от момиче, с което има връзка, но не е нормално да поиска връзка, само заради секса (изключение е секса за една нощ). Това имаме предвид с "иска да те мине".
    Но от темата на авторката съдя, че тя иска връзка с него, а той иска само секс.

Да чуеш мислите на 15 - 16 годишните...

А по темата съгласен, че иска да те мине, но ти си решаваш в крайна сметка

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    ...щом мислиш,значи не си готова,тогава когато си готова е истински спонтаннно и изобщо не ти минава през главата нищо друго освен че го желаеш...остави се на чувствата си,а не на мислите...
    +1

Мисля, че си се заблудила , за това дали си готова и че той не е такова момче/само за едното е*ане/.Ти си знаеш най-добре, но отново премисли нещата, за да не съжаляваш после.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Според мен е нормално да иска да прави секс...Щом си готова и си сигурна ,че искаш да го направиш с него,давай... ;] Просто трябва да си сигурна ,че и ти го искаш ,за да не стане после така ,че да се чувстваш използвана...

--------------------------------------------------------

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Аз съм на 20 и според мен е притеснително ако НЕ си поиска секс. А се чудя на разсъжденията - ако държи на теб ще изчака. Ами откъде да е сигурен че ако изчака няма да се появи някой друг и да го зарежеш т.е. да си остане само с чакането. Ако ще чака - поне да опуне някоя друга а то да караш на самозадоволяване не е много добре.
    Чудя се и на фразата - иска да те мине - ами иска защото ставаш. Ако не ставаш няма да иска. По добре ли ще ти е ако не ставаш и момчетата не те искат ??!! НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ !! А като разберете вече сте бременни в кухнята

Твоя воля
    Незапознат - браво а отговора.

от мен получаваш +1, както и допълнение:

Ако сте излизали преди от какъв зор да чака момчето? Познавате се, и като характери, и като навици, гушкали сте се, натискали сте се - е за какво да чака? Само за да можеш ти да видиш дали той може да чака?

когато чуеш думата "задължително",удоволствие о се губи

Град
    My empire of Dirt.
    Нали? Въобще не възприемат, че всъщност цялата тая работа с излизания, ходения, гаджета и приятели е за 2 неща: за подкрепа и за секс. Момчето вече има първото, дай му второто.

Re: сексът - задължение или удоволствие

Цитирай Първоначално написано от fuckofff
    здравеите.Аз съм на 17 години.Харесвам момче на 22.Преди малко повече от година излизах с него но след няколко срещи се стигна и до момента в който той поиска да спим.Аз не се чувсвах готова но не му казах и така нищо не стана.само се разделихме защото сметна че съм малка.Сега отново излизаме но уж само като приятели.Струва ми се че ще прерасне ж нещо повече отново.В момента съм готова да спя с него.познавам го много добре и знам че не е от момчетата които търсят само секс.въпросът ми е смятате ли че ще постъпя правилно или да изчакам известно време? дали да си легна с него след няколко срещи и ако не след колко тогава?знам че ще има отговори от рода на ако държи на теб ще изчака.аз съм готова.смятате ли че е нормално момчетата на по 22-3-4 след няколко срещи да искат секс?защото според мен е нормално.Благодаря предварително.
    Да добавя, че вие сте се разделили, надали след като е минала година ще тръгнете пак... Пък и наистина, щом не търси само секс, защо си му отказала, смисъл, че си знаела, че не е от хората, които биха е***и по цял ден... Пък и така ми изглежда, че той е бил човекът за теб Нямам кво повече да кажа...

Град
    Пловдив
    Започнеш ли да приемаш секса като задължение....всякакво удоволствие се губи

Повече от фен Аватара на puhinka93
    хах познаваш го добре и знаеш, че не е такъв.. и т.н а преди известно време те зарязал, защото не си му пуснала и е минал с оправданието, че си малка... ем.. нещо не ми се връзват нещата..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от tochica
    не бих спала с някой, който ми е бил шута
    и аз не бих спала
    GTA Stunting

Град
    Пловдив

(:

Цитирай Първоначално написано от tochica
    не бих спала с някой, който ми е бил шута
    Нямам какво да добавя (:
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

има и 3ти вариант - работа се пак не трябва да обиждаме момичета като александра93 НЯМАМ ДУМИ ЕГОИСТИИИИИИИИИИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си