.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: spekana sam

spekana sam

o0f ae xora nz kwo mi stawa..ot 1 god nasam neshto samse izduhala mai..prekaleno mn se pritesnqwam i samo stoq i malcha..mn mi e gadno predi ne bqx takawa nz kakwo mi stawa..wazmojno li e da sam se izduhala ot narkoticite !?! patkax mn amfetki xaxa mn mi egadno 4e ne moga da obshtywam s xorata spi4am se seki pat i se pritesnqwam nz zashto e taka predi bqx sawsem razlichna...dali ne trqbwa da otida na psixolog!? xaaxyjas

По-добре отиди на психолог!
    Сериозно!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ами нищо не ти пречи да отидеш. Но нали знаеш, че ти можеш да си помогнеш най-добре. Спри ги тези боклуци!
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    София
    Като пораснеш, ще се чудиш защо, аджеба, си се правила на интересна и си писала глупости по форумите!
    Don't tell me what I can or can't do !

Писането на кирилица е задължително!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си