.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Град
    Плевен

Какво бихте направили? [изневяра]

Ето една предпологаема ситуация. Не казвам, че ми се е случвало (...) но искам да знам какво мислите. Това е въпрос предимно за момчета

В скайпа гаджето ти е офлайн, а ти имаш работа по центъра и излизаш. Вървиш си, вървиш си и я виждаш да се мляска с някъв мухльо (познат или непознат няма значение). Каква е реакцията ти?

Питам само за реакция. Не питам защо може да ми е изневерила и тем подобни. Искам да знам какво бихте направили вие в такава ситуация.

Ще се отдръпна и като се прибере ще я разпитам подробно , без да задълбочавам и без да подчертавам , че съм я видял . Ако ме излъже ще знам че не и е пукало за моите чувства ,а ако ми каже пак не и пука , но поне е честна .За 2-ри шанс не знам дали и бих дал ...

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от MrBlinD
    Ще се отдръпна и като се прибере ще я разпитам подробно , без да задълбочавам и без да подчертавам , че съм я видял . Ако ме излъже ще знам че не и е пукало за моите чувства ,а ако ми каже пак не и пука , но поне е честна .За 2-ри шанс не знам дали и бих дал ...
    Абсолютно същото ще направя и аз .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    Първо тя поема едно маваши в главата.. след тва е ред на него... със засилка у гъзо да види той едно ебане

Мега фен Аватара на Hilary_
    Бих отишла и бих му забила един шамар... другия вариант е да отида и да му кажа нещо ама мноооооого злобно... че чак и на него да му стане кофти...

ех много ме дразнят тези хора,които само следят гаджето си дали е на линия недай си боже да е седнала и да не му пише,стига с тези скайпове момичето е на вън с някой друг освен теб,ооо какъв шок,всеки нормален човек би предпочел да се разходи на въздух с някой приятел,отколкото да кисне пред компа

Бих отишал при нея и бих и казал : "Оо мило кво става,как сме" и тя ще почне да се обяснява нещо и бих и казал само "Не ме занимавай повече"

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ще го подмина все едно не го познавам, по-нататък не знам как бих постъпила в яда си...

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    ех много ме дразнят тези хора,които само следят гаджето си дали е на линия недай си боже да е седнала и да не му пише,стига с тези скайпове момичето е на вън с някой друг освен теб,ооо какъв шок,всеки нормален човек би предпочел да се разходи на въздух с някой приятел,отколкото да кисне пред компа
    хех аз да не съм някой ЦРУ да я следя. пък и тва е предполагаема ситуация. и не говорим просто да излиза с някой приятел ми ти говоря напраоо се мляска с някъв дето не е мен
    To kiss a miss is awfully simple but to miss a kiss is simply awful

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Henn
    Първо тя поема едно маваши в главата.. след тва е ред на него... със засилка у гъзо да види той едно е**не
    и на мен това ми е идеята

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от goGu
    Бих отишал при нея и бих и казал : "Оо мило кво става,как сме" и тя ще почне да се обяснява нещо и бих и казал само "Не ме занимавай повече"
    тва кат че ли е най-добрия вариант

Град
    Габрово
    Оффф, аман от тоя скайп вече......
    А иначе......може би няма да издържа и ще отида при него, ще го потупам по рамото и.......от там нататък зависи колко ми пука за тоя човек....или ще последва див скандал или ще му пожелая приятен живот и ще си ида.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Просто ще го подмина,с което трябва да му е ясно че 2-ри шанс ще види през крив макарон

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Какво бихте направили? [изневяра]

Цитирай Първоначално написано от Saidin
    Питам само за реакция. Не питам защо може да ми е изневерила и тем подобни. Искам да знам какво бихте направили вие в такава ситуация.
    Ще отида и ще кажа:
    - Извинете че ви прекъсвам, но е важно...
    а после само на нея но така че и той да чуе:
    - Непременно иди на лекар-венеролог...

хех аз да не съм някой ЦРУ да я следя. пък и тва е предполагаема ситуация. и не говорим просто да излиза с някой приятел ми ти говоря напраоо се мляска с някъв дето не е мен
    извинявай,грешката е моя,но можеше да не намесваш тъпия скайп иначе,ако попадна на такава гледка ще го дръпна настрани от нея и ще го целуна (така тя ще се подразни) и ще му кажа,че това му е било последния път,когато ме е целунал след което ще си тръгна.От тук на татък има 2 варианта той да тръгне след мен но аз няма да спра и ще му се наложи да ми мрънка в движение,но освен "остави ме" друдо няма да чуе или да остани при нея ,но ще следват въпроси от нейна страна "глупак,коя беше тази и защо я целуна?" яко

Град
    Плевен
    извинявай,грешката е моя,но можеше да не намесваш тъпия скайп иначе,ако попадна на такава гледка ще го дръпна настрани от нея и ще го целуна (така тя ще се подразни) и ще му кажа,че това му е било последния път,когато ме е целунал след което ще си тръгна.От тук на татък има 2 варианта той да тръгне след мен но аз няма да спра и ще му се наложи да ми мрънка в движение,но освен "остави ме" друдо няма да чуе или да остани при нея ,но ще следват въпроси от нейна страна "глупак,коя беше тази и защо я целуна?" яко
    сещам се само за един аргумент :P ами ако тя знае че не е единствената за него? ако тя знае че той ти изневерява (и най-вероятно вътрешно се кефи, че е предпочел нея)

айде искам още мнения, с NaNa си водим лична дискусия

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ооо вариантите са много ... Всичко зависи от това,до колко го обичам и т.н. ... Ето няколко варианта:

1.Махам се тихичко и после го разпитвам ... Ако ме излъже ще му кажа,че съм го видяла и на края ще скъсаме
    2.Ще отида при тях,ще го целуна по бузата и ще му кажа (с щастлив тон) "Слънцеее,благодаря ти от месец се чудех как да сложа край на връзката ни,а ти току-що ми помогна " След което ще си замина и ще се правя,че не ми пука
    3.Хващам си телефона и се правя,че говоря с някой ... Минавам покрай него като го игнорирам на 110% и докато съм близо до тях казвам нещо от рода на "Мило ей сега си хващам едно такси и идвам при теб!И аз много те обичкам!Чао,до след малко!!!" ... После може да се обърна и да му кажа на бързо едно "Здрасти"
    4.Отивам при тях и му казвам нещо от рода на "....(името) да си виждал един сладур,около 21 годишен,висок с черна шапка и черна тениска прилепнала по тялото И плс казвай по-бързо,защото имахме среща,а аз мааалко позакъснях "

Абеее идеи имам много Въпросът е,че още не се е намерило момче,на което да ги приложа
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

сещам се само за един аргумент :P ами ако тя знае че не е единствената за него? ако тя знае че той ти изневерява (и най-вероятно вътрешно се кефи, че е предпочел нея)

айде искам още мнения, с NaNa си водим лична дискусия
    e това е по-добрия вариант за мен,защото едно е като се натиска с курви да казва "нямам се гадже,невероятна си,ти си единствената" и друго " а бе харесвам те,искам те,но не мога да я оставя,защото съм страхливец".Тя ако е доволна,аз ще съм благодарна,че ми е отворила очите,защото с човек,който не ме цени не искам да имам връзка,пък те нека са си щастливи нали рано или късно или той пак ще тръгне да се сваля с други или тя ще развали нова връзка,но този път заедно с това и своята,просто нали знаеш всяко зло за добро,не съм от хората,които ще се тръшкат разревани на кревата,викайки от болка,каквото било-било,това е било за мое добро,защото са ми се отворили нови по-добри възможности,продалжавам си живота с усмивка

3oPuTy втория вариант ме изкефи

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ще отида и ще му забия един шамар след което ще му кажа да изтрие номера ми и да забрави за съществуването ми, а на нея само ще й кажа, че е адски жалка щом се примирява с мисълта, че е втора
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    3oPuTy втория вариант ме изкефи
    Хах радвам се Мога да измисля поне още 10-тина варианта,но в момента се ядосвам на времето и не ми се мисли ...

GossipGirl89,а да си обмисляла варианта,в който момичето може просто да не знае,че момчето е заето?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Аз , ако го видя да се целува с друга , или бих отишла , бих му ударила един шамар и вдигнала там някакъв страхотен скандал , или просто ще отида и съвсем спокойно бих казала "До тук бяхме , остани си с нея !" и просто бих си тръгнала (това вече зависи от настроението , в което съм в момента)
    А ако той ме види да се целувам с друг , пределно добре знам какво ще стане , ще дойде , не всъщност ще налети , ще пребие оня предостатъчно и после ще има "Как можа ? Защо го направи ? Не , не ми се оправдай ! Точка . Край !"
    Общо взето май нещо подобно трябва да е

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    3oPuTy , сега като го каза се замислих, че наистина го има и тоя вариант В такъв случай преди това сигурно ще я попитам дали е знаела... Оф не знам. Така не мога да говоря на изуст. Не ми се е случвало до сега и за това... Може би на момента ще реша кво ще говоря, но за едно съм сигурна - той шамара ше го изяде както и стабилна хранилка
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ще ида ще я целуна и ще и кажа втория вариант на Зори. И после ще си тръгна.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си