Ооо вариантите са много ... Всичко зависи от това,до колко го обичам и т.н. ... Ето няколко варианта:
1.Махам се тихичко и после го разпитвам ... Ако ме излъже ще му кажа,че съм го видяла и на края ще скъсаме
2.Ще отида при тях,ще го целуна по бузата и ще му кажа (с щастлив тон) "Слънцеее,благодаря ти от месец се чудех как да сложа край на връзката ни,а ти току-що ми помогна " След което ще си замина и ще се правя,че не ми пука
3.Хващам си телефона и се правя,че говоря с някой ... Минавам покрай него като го игнорирам на 110% и докато съм близо до тях казвам нещо от рода на "Мило ей сега си хващам едно такси и идвам при теб!И аз много те обичкам!Чао,до след малко!!!" ... После може да се обърна и да му кажа на бързо едно "Здрасти"
4.Отивам при тях и му казвам нещо от рода на "....(името) да си виждал един сладур,около 21 годишен,висок с черна шапка и черна тениска прилепнала по тялото И плс казвай по-бързо,защото имахме среща,а аз мааалко позакъснях "
Абеее идеи имам много Въпросът е,че още не се е намерило момче,на което да ги приложа