Цитирай Първоначално написано от Saidin
Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Цитирай Първоначално написано от Saidin
Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
ех много ме дразнят тези хора,които само следят гаджето си дали е на линия недай си боже да е седнала и да не му пише,стига с тези скайпове момичето е на вън с някой друг освен теб,ооо какъв шок,всеки нормален човек би предпочел да се разходи на въздух с някой приятел,отколкото да кисне пред компа
хех аз да не съм някой ЦРУ да я следя. пък и тва е предполагаема ситуация. и не говорим просто да излиза с някой приятел ми ти говоря напраоо се мляска с някъв дето не е мен
извинявай,грешката е моя,но можеше да не намесваш тъпия скайп иначе,ако попадна на такава гледка ще го дръпна настрани от нея и ще го целуна (така тя ще се подразни) и ще му кажа,че това му е било последния път,когато ме е целунал след което ще си тръгна.От тук на татък има 2 варианта той да тръгне след мен но аз няма да спра и ще му се наложи да ми мрънка в движение,но освен "остави ме" друдо няма да чуе или да остани при нея ,но ще следват въпроси от нейна страна "глупак,коя беше тази и защо я целуна?" яко
сещам се само за един аргумент :P ами ако тя знае че не е единствената за него? ако тя знае че той ти изневерява (и най-вероятно вътрешно се кефи, че е предпочел нея)

айде искам още мнения, с NaNa си водим лична дискусия
e това е по-добрия вариант за мен,защото едно е като се натиска с курви да казва "нямам се гадже,невероятна си,ти си единствената" и друго " а бе харесвам те,искам те,но не мога да я оставя,защото съм страхливец".Тя ако е доволна,аз ще съм благодарна,че ми е отворила очите,защото с човек,който не ме цени не искам да имам връзка,пък те нека са си щастливи нали рано или късно или той пак ще тръгне да се сваля с други или тя ще развали нова връзка,но този път заедно с това и своята,просто нали знаеш всяко зло за добро,не съм от хората,които ще се тръшкат разревани на кревата,викайки от болка,каквото било-било,това е било за мое добро,защото са ми се отворили нови по-добри възможности,продалжавам си живота с усмивка