.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    А ако той ме види да се целувам с друг , пределно добре знам какво ще стане , ще дойде , не всъщност ще налети , ще пребие оня предостатъчно и после ще има "Как можа ? Защо го направи ? Не , не ми се оправдай ! Точка . Край !"
    Общо взето май нещо подобно трябва да е
    някой май може да чете мъжки мисли

абе ей, написах, че това е въпрос предимно за мъжкия пол, не всички сме еднакви моля ви се айде отговаряйте момчета
    To kiss a miss is awfully simple but to miss a kiss is simply awful

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от MrBlinD
    Ще се отдръпна и като се прибере ще я разпитам подробно , без да задълбочавам и без да подчертавам , че съм я видял . Ако ме излъже ще знам че не и е пукало за моите чувства ,а ако ми каже пак не и пука , но поне е честна .За 2-ри шанс не знам дали и бих дал ...
    Аз не бих се сдържал...ще отида ще му вкарам една (поне) и квото стане стане ама на нея няма да и проговора някога...

samo ako q vida da se pregrushta ili celuva s nqkoi drug ili onq da flirtuva s neq ..... napravo mu ska4am bez da se zamislqm i ot tam nz kakvo she stane s nas no neq v nikakuf slu4ai nqma da q udara ...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ще ида ще я целуна и ще и кажа втория вариант на Зори. И после ще си тръгна.
    Аз умирам от желание да го кажа това на някое момче ама да ви е*а мъжките животни никой не иска да ми се "изгаври" така
    А иначе МЕРСИ на някои от вас,които ме вземат за пример
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен
    Град
    sofia
    ще говоря с него, след което ще му кажа СБОГОМ

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    ще я подмина и повече не ми е никаква приятелка ще сме само на " Здрасти "

Lord Give Me A Sign

Фен
    Град
    Рая
    Първо ще убия него, а после ще чупя краката й !

ако дакажем номера става на пеика и видя приятелката си да се натиска с някои си като за начало бих седнал на съседната вадя си телефона от джоба и почвам си рувичкам нещо докато ме забележат което няма да отнеме повече от 30 секунди след което ще и кажа а здрасти ко праиш това ли ти е учителката при която ходиш на уроци мхм разбирам що неможа да намериш време за мен днес (запознавам се с момчето : здравеи казвам се **** Бившия на ****** да си изкарате приятно чао ) аиде аз ще тръгвам имам по важни неща да правя и бих си тръгнал немисля че да скачам на момчето ще промени нещо несъм от тези които само гледат да раздават удари тук и там това няма смисъл нищо непроменя а и неможе да ми искара яда
    Life is simple we make choices and never look back.

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    Има смисъл за удари когато момчето знае че момичето си има приятел... и тогава става въпрос за сериозни удари... а пък за момичето е много добре да види как момчето си поема ударите и как яде асфалт ... за да разбере какво е направила с курвенските номера.....

вече един е фърчал през пейка...

нямам идея... сигурно ще погледна, ще се уверя че това е приятеля ми и ще си тръгна... нищо няма да казвам 2 3 дена ако той скъса с мен е добре ако не сиг ще поговорим... нз нз

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Ами, просто ще и "покажа" вратата... щом е тръгнала да се целува с друг значи аз, съм излишният...

Цитирай Първоначално написано от goGu
    Бих отишал при нея и бих и казал : "Оо мило кво става,как сме" и тя ще почне да се обяснява нещо и бих и казал само "Не ме занимавай повече"
    Мдам ...
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от Saidin
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    А ако той ме види да се целувам с друг , пределно добре знам какво ще стане , ще дойде , не всъщност ще налети , ще пребие оня предостатъчно и после ще има "Как можа ? Защо го направи ? Не , не ми се оправдай ! Точка . Край !"
    Общо взето май нещо подобно трябва да е
    някой май може да чете мъжки мисли

абе ей, написах, че това е въпрос предимно за мъжкия пол, не всички сме еднакви моля ви се айде отговаряйте момчета
    Не мгоа да чета мъжки мисли и не съм казала , че всички са еднакви , говорех конкретно за приятеля ми , защото него го познавам доста добре

Цитирай Първоначално написано от Lonelysoul
    ако дакажем номера става на пеика и видя приятелката си да се натиска с някои си като за начало бих седнал на съседната вадя си телефона от джоба и почвам си рувичкам нещо докато ме забележат което няма да отнеме повече от 30 секунди след което ще и кажа а здрасти ко праиш това ли ти е учителката при която ходиш на уроци мхм разбирам що неможа да намериш време за мен днес (запознавам се с момчето : здравеи казвам се **** Бившия на ****** да си изкарате приятно чао ) аиде аз ще тръгвам имам по важни неща да правя и бих си тръгнал немисля че да скачам на момчето ще промени нещо несъм от тези които само гледат да раздават удари тук и там това няма смисъл нищо непроменя а и неможе да ми искара яда
    много ми хареса,особенно това в скобите

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ще се оверя,че е той,но няма да ходя да ги прекъсвам..просто следващата ни среща ще е последна и толкова нито ще се унижавам да го целувам пред другата,нито нещо...

Град
    Улицата
    ще отида ще питам как са кво става как върви при тех и ще си тръгна и ще и пиша смс кога и къде да се видиме и тогаа нз ..
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    Цитирай Първоначално написано от Lapin
    Първо ще убия него, а после ще чупя краката й !
    е тва е доста добро решение

Бих й ударила няколко шамара , а на него ще му кажа "до тук бяхме " и ще си тръна .

Цитирай Първоначално написано от MrBlinD
    Ще се отдръпна и като се прибере ще я разпитам подробно , без да задълбочавам и без да подчертавам , че съм я видял . Ако ме излъже ще знам че не и е пукало за моите чувства ,а ако ми каже пак не и пука , но поне е честна .За 2-ри шанс не знам дали и бих дал ... :?
    nai to4no
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си