.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Може ли по друг начин?

освен чрез проникване на пениса във влагалището и чрез изкуствено оплождане ,може ли едно момиче да забременее по друг начин?

ми .. непорочно зачатие ..

Не .. сериозно .. аз нямам представа,мисля че няма друг вариант ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Една забреня когато и се изпразниха на окото дори имаше и тема във ТПроблема... нали

LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

да ,през дрехите,,,

Има един доста интересен случай при който девственица забременява след като куршум пронизал първо тестиса на войник и след това попаднал и заседнал в яйчника при което след няколко месеца установяват ,че момичето е бременно.
    Йога и мъдрост

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    Има един доста интересен случай при който девственица забременява след като куршум пронизал първо тестиса на войник и след това попаднал и заседнал в яйчника при което след няколко месеца установяват ,че момичето е бременно.

Дрън-дрън,това е просто легенда.Специално гледах по дискавъри коментираха именно този случай там в едно предаване,в което разбиват митове(не му помня името) и ставаше въпрос при опитите,които направиха се оказа невъзможно това....
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    на ЛуНаТа
    като ядеш сладолед
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Град
    в света на приключенията ..
    оо да
    интересно

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa

Дрън-дрън,това е просто легенда.Специално гледах по дискавъри коментираха именно този случай там в едно предаване,в което разбиват митове(не му помня името) и ставаше въпрос при опитите,които направиха се оказа невъзможно това....

Цитирай Първоначално написано от clever
    оо да
    интересно

коЯ какво е гледала...чула... etc..
    просто не представлява интерес просто защото коментираният случай съм експонирал аз в този форум на преобладаващи моми-"специалистки" по АГ!
    много обаче се удивлявам когато точно този тип "моми" бъдат силом довлечени от прескъпите си Мами до кабинетите ни - как там губят хъса и фундаменталните си познания!

на въпроса: ВСЯКО депониране по какъвто и да е начин: предмети, части от тялото, течности, дори газове като носител на жизнеспособен сперматозоид във женската репродуктивна с-ма носи риск от зачеване!

а иначе си гледайте "дискавъри" ... и ходете после при тях .... за да направят филмче за "непорочното зачатие".....понеже не се налага да се ходи много далеч от БГ за да се види колко АБОРТА се правят на ДЕВСТВЕНИ момичета т.е със запазен химен, но аххх...как ли забременели коя от пръстче, коя от езиче...коя от.....

колцина от тях пишат тук?!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    tva e po otka4eno dori ot istoriqta za distancionnoto det ba6tata se izpraznil otgore my a posle d16terqta si go zavrqla
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    София
    Ако гледаш Mythbusters, ще знаеш какви други начини има.. например куршум, който е минал през тестисите на мъж и се забил в матката на жена. Ей такива ти работи!
    Don't tell me what I can or can't do !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си