Преди 3 месеца приключих една връзка с момиче,което все още обичам.Бяхме заедно 1 година и бяхме много щастливи,но се разделихме поради доста основателни причини и просто няма как да бъдем заедно опитвахме много пъти,но няма как.Значи аз бях много зле отначало,бях съсипан,а тя ми повтаряше,че не ме обича,че не и пука вече за мен.Аз просто след около 1-2 месеца го приех и почнах да ходя с различни момичета просто за да не съм сам.Почнах да правя може би прекалено много секс,все пак 1година нямаше секс и да си наваксам.От около месец ходя с едно момиче,което е сладко,мило и внимателно с мен.Но не е Денито,не е тя.. Постоянно ги сравнявам все гледам дали Алекс говори за тези неща които Дени дали се държи така и всичко.Знам,че неможе Алекс да е като Дени,но просто не знам какво да правя.Преди няколко дни Дени ми се обади и имала проблеми и да сподели говорихме си по телефона от 12 на обяд до 10 вечерта,не постоянно за няколко часа затваряхме,но изхабихме 500 минути.Не бях излизал целият ден за да си говоря с Дени,защото била наказана защото била на купон и т.н. Тя си има приятел от горе долу месец и той и се сърдел за това което направила и ми искаше съвети и аз и давах,обяснявах и какво да му каже и после почнахме да си говорим за преди за нас,за всичко. По едно време усетих,че сърцето ми почва да бие бързо и пак за нея,но не направих нищо.И от събота до сега с Дени сме доста близки все си говорим горе долу постоянно.Вчера имах имен ден,но ние почнахме от 5ти да празнуваме с един приятел с който тя нещо се зарибявала преди.И тя ми каза на 5ти,че тези дни усетила нещо и такива неща и след това ме поздрави с Таня Боева - Не,че те обичам... А бтв в понеделник докато си пишех с нея в скайп тя ми каза : "Гого моля те влез в моя скайп и пиши на Гошо и ме оправи с него,защото не се видяхме а искам да се оправим моля те",тогава се замислих дали да го направя,но го направих защото така тя ще е щастлива.Но преди това я попитах знаеш ли какво ще ми причиниш по този начин ако го направя и тя каза:Да,но моля те ! .. Аз го направих и сега те са си добре,но аз не съм.Не знам дали още я обичам стана ми много гадно докато му пишех на това момче от нейно име,но просто все едно тя ми падна много в очите.Все още я искам,но искам и Алекс а пък Алекс разбра за тези дни с Денито и ми се разсърди и сега не знам дали ходим.Съжалявам,че ви занимавам с мойте глуопсти просто имах нужда да кажа на някой тези неща а пък и ако може да ме посъветвате нещо няма да е лошо.
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!