.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: nokti ..

nokti ..

ако може да ми дадете някакъв съвет за ноктите ми .. постоянно се чупат и не ми харесват така .. с много заздравители сам ги мазала .. нищу не помага .. някакъф друг начин .. моля ви се :P

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    първо си вземи заздравител за лакирване и се лакирваи на всеки 2 дни с него като чистиш стария.съмняваме нищо да не ти помага.промени си начина на хранене иначе

Не мога да разбера,защо всички казвате "промени си начина на хранане".Момата,ако знаеше,че е от това,щеше да го направи,но пък не знае какво да промени."Промени си начина на хранене" и да не обясниш какво трябва да включва,е един вид да се изходиш и да не си измиеш задника!
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Супер фен Аватара на galu6a
    купи си масло на Икаров
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Не мога да разбера,защо всички казвате "промени си начина на хранане".Момата,ако знаеше,че е от това,щеше да го направи,но пък не знае какво да промени."Промени си начина на хранене" и да не обясниш какво трябва да включва,е един вид да се изходиш и да не си измиеш задника!
    в случая ми се струва че момичето не е ползвало нищо и иска директен конкретен отговор да ползва нещо,а ние незнаем кое ще и действа добре на нея.за начин на хранене имам напредвид да се набляга на храни който са богати на витамини подсилващи ноктите и косата-може и добавки примерно рибено масло(и не не се дебелее от добавките)

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    купи си масло на Икаров
    +1 2лв е

много пластове лак един върху друг...верно пожълтяват и почват да се белят все едно ма пък стават дълги.. не ти го препоръчвам но....
    http://www.jivotno.com/wild-angel

http://vbox7.com/play:f4222b08 <-- какво ще кажете?!?!?! :P

маслото на Икаров върши чудеса .. Аз забелязвам, че от както използвам хининова вода има и някъв ефект върху ноктите (или може би си въобразявам) незнам но определено не ми се чупят както преди. Знам също и една бабина рецепта.. преди да се лакираш може да правиш"баня" на ноктите в морска сол и топла вода :P

Голям фен
    маслото на икаров + лилавия заздравител на перфект

мерси много .. а какво представлява това масло на Икаров ..в смисал по прастчетата си го мажа или варху ноктите ако може да ми разясните

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от mean
    мерси много .. а какво представлява това масло на Икаров ..в смисал по прастчетата си го мажа или варху ноктите ако може да ми разясните
    И върху ноктите и върху кожичките и после го разтъркваш,за да попие
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

И аз съм "За" маслото на Икаров. В шишенце като лак е, с четчица. Мажеш, както се лакираш, но си слагаш малко и на кожичките. Много е добро.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Маслото на Икаров + йод.
    Зехтин също помага много при белещи се нокти.
    За заздравителите, на мен не ми помагат, а и в един момент пожълтяват ноктите => стават още по-слаби.
    Колкото до храненето, мисля че рибата съдържа нужния витамин, но не помня кой беше. Във всеки случай, можеш да си купиш бирена мая от аптеката, тя също укрепва. Но трябва и външна защита, поне докато не се възстановят.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си