- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ден на самоуправлението
здравейте трябва ми вашата помощ!!!!помогнете.Утре в деня на ученическото самоуправление ще бъда директор...трябва ми някакво обращение към учениците за сутринта...като добро утро......пожелавам ви приятен ден.....помогнете ми имате ли идеи
УнИкАтЧе БеЗ дОбЛиКаТчЕ
Господи.Прочетох го "Деня на самоубийството", шашнах се и си викам,и такъв ден ли вече има![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Този ден не е много почитан в училищата...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
И при нас ще е утреПървоначално написано от Vista
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Кажи младежо КозлудуйскиПървоначално написано от Vista
![]()
LastFM
добро утро на всички ученици много се радвам че съм вашия нов директор и като такъв съм решил през останалите 2 месеца които остават до края на учебната година да ви организирам една безплатна екскурзия до Лас Вегас
дано да оцените това и догодина отново да ме изберете![]()
всичи ученици ще ти се зарадват споко
Искаш ли да усетиш мъжките ласки на Орлов мост,за тази твоя гавра,а?Първоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
LastFM
мда,бтв, утре на нас по математика ше ни преподава Цецкааа[от 9.клас]Първоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ние ще го правим чак на 30 или на 22 май.Пффффф къде утидохх..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Оле мале наистина в нашето училище ще е утреПървоначално написано от Vista
.
То попринцип трябва да е на девети, но понеже се пада събота и ще бъде на осми, кво толкова странно има?
![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Пф, и при нас е днеска, ама добре че тия "директори", "учители" и т.н. са само за един ден, че ще ни побъркат.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
При нас беше днес супер готино![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
При нас, мисля че ще е утре..![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
надявам се и при нас да е утре![]()
![]()
Миналата година бях директор........а тази сигурно по химия или биология незнам още.....![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Между другото мислех, че учениците ще заемат учителски и директорски длъжности, но...В часа по БЕЛ влезе едно момче, май 8. клас беше, и мъкнеше един лист. Трябваха ни секунди, за да разберем, че той всъщност е..чистачка.![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
Хаха де да имаше такива и в нашето училище, ние само заемахме учителските и директорската длъжност... Аз бях по математика даскалка
![]()
Аз пък бях управител на ученически стол, което означава, че раздавах закуските и айряна на децата.Първоначално написано от trotinetkata121
![]()
Обаче на табелката ми пишеше хигиенист.![]()
и при нас . получих ена шестица по БЕЛ . и още някваПървоначално написано от FancyGirl
![]()
тряаше да съм директор ,ама тая година казаха че няя да има такиа нещща щот били много заети,е както и да е бях 2-рия час по БЕЛ и изпитвах
![]()
![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.