- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път!!!
Вече съм на 16 и 3 месеца и мисля че съм готов.Според вас първият път с опитна кака ли трябва да бъде или не.И може ли момичето да не ходя с него е ми просто момиче дето прави се.с опитно момиче да е първият път!!!
Кое точно те кара да мислиш, че си готов ?
Come out, come out wherever you are...
мушкай чурката където можеш ... няма значение вагиноносителя
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Еми на 16 години и 3 месеца е все пак![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Вече не издържам.много ми се прави се.с.Омръзнаха ми тези чикийй!!!
Това не значи че си готов, секса е и отговорност не само удоволствие !Първоначално написано от Maximum
Come out, come out wherever you are...
С първото изречение ти повярвах.
Ама второто ти ме разсмя и всичко пропадна.
Гото ще си когато знаеш отговорите дори на елементарните въпроси, това че в момента си надървил пишоната пред компа не значи, че си готов
Като съвет ти го казвам, брато
Почети малко из форума важните теми или някой сайт отнсоно сеска, как, с какво и защо и тогава![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
загорял пубер...отлепи си задника от компютъра и може да си намериш някоя курва, щом ти е само за едното ебане.
...че и претенции има![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
КЛЮЧ!!!