усетих, че си ти, и се радвам, че така контрираш тези дни предполагам връщането символизира нещо, но не е за говорене това сега.

---

тук си прав, доста често е проблем това, че започвам един низ от визии и символи и се чувствам едва ли не ощетен, ако не ги вкарам /ако не всичките/ повечето в цялостната мозайка, която виждам/усещам.

това с драскането преди го правих, защото писах с химикалка, на листа. може пак да го практикувам за да видя какво ще стане..

усещането ни за ритъм се разминава, но пък аз май съм кривия, защото с повечето, с които съм говорил, ни е различно становището :Д обаче имай предвид, че аз много обичам да използвам оксиморонни и абсурдни изрази..точно като холокоста и спасението. иначе, чисто извън контекстово погледнато, си прав. )

а гарвана и сойката...можеш да го приемеш по няколко начина. сойката е нежното и както ти каза - просто шумно, незловещо животинче. заставен до него, гарванът сякаш се откроява по-"черно", мисля се сещаш какво искам да кажа.

мерси за критиката, полезна е. наистина ще се върна да видя с химикалка и лист дали ще има промяна... )