.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Град
    Варна

В какво се превърнах ?

Имах една приятелка и от 1 до 6 клас не ни интересуваше никой-ние си бяхме bff. Но един ден разбрах че тя е в града до края на учебната година,а след това се мести.Не можех да повярвам! Тя за мене беше целия свят,а всъщност ни оставаше да сме заедно 1 срок Отначало плаках много,оценките ми се разваляха, не исках да ям нищо,не можех да се примиря с тази мисъл. Но после осъзнах че ако продължавам така няма да мога да се справя сама и зарязах момичето само за да не ми боли повече,и си намерих друга компания с която ми е много весело,но сега започвам да се замислям какво направих и не се гордея особено и за това ви моля да ме посъветвате дали да й се извиня (аз съм сигурна че тя ще се прави че нищо не е станало) или да продължа с останалите и да се окажа една използвачка?

Супер фен Аватара на iPurple
    Извини и се.. И ако ще се мести по-добре да не си тръгва с лоши чувства.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    много егоистична постъпка... уж ти била най-добрата приятелка пък я зарязваш в труден и за нея (не само за теб) момент..когато ще се мести...страхотна приятелка си няма що... Аман вече от изкривените ви представи за приятелсво!

Извини се, обесни и' как се чувстваш, защо си го направила и т.н.
    Според мен с нова компания можеше да се сдобиеш след като тя си тръгне ама станалото-станало.
    Опитай да оправиш нещата, излизай с нея докато можеш, и с новата компания.
    Ама така става като се вглъбиш в един човек, като си тръгне света ти се срива. Човек се учи от грешките си. Имай си повече познати и приятели просто

И според мен ще е най - добре да й се извиниш!
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Повече от фен Аватара на YourPoison
    да..извини и се : )

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Naughty_
    Според мен с нова компания можеше да се сдобиеш след като тя си тръгне ама станалото-станало.
    Ама така става като се вглъбиш в един човек, като си тръгне света ти се срива. Човек се учи от грешките си. Имай си повече познати и приятели просто
    не е вярно те я мразят и ако предам и тях и другата година нямам намерение да седя сама в ъгъла

Голям фен
    Режи вените

Град
    In your pink dreams.. :]
    ^ Много оригинално. Вече на всеки втори който споделя някакъв проблем, му минавате с тази "затапка".. Браво страшни сте

Град
    Deserted town
    Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    Цитирай Първоначално написано от Naughty_
    не е вярно те я мразят и ако предам и тях и другата година нямам намерение да седя сама в ъгъла
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Аман вече от изкривените ви представи за приятелсво!
    Казваш,че тя ти е най-добрата приятелка...А ако ти и беше истинска приятелка,нямаше да ти пука за новата ти "компания"...Все пак не вярвам те да са единствените в твоя град...Не е толкова трудно да и` се извиниш...

You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Извини и се.Мислиш ли,че на нея не и е било гадно,че ще се разделяте...?! А й след като отиде да живее на друго място пак може да продължите приятелството си (но няма да се виждате...)

Град
    buhovo
    Според мен трябва да и се извини6 при жси4ки случаи......дори и новата ти компания да се расарди за това
    AZ sum si AZ

Град
    buhovo
    Според мен трябва да и се извини6 при жси4ки случаи......дори и новата ти компания да се расарди за това
    AZ sum si AZ

Град
    Пловдив
    пу дано нямам приятели като теб
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    пу дано нямам приятели като теб
    ..смешник..

Град
    In the middle of Nowhere
    Боже Господи...Аз ако бях на мястото на приятелката ти,колкото и да ми се извиняваш нямаше да те погледна повече..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Варна
    проблемът не беше само това че се мести ами че станахме тайфата на забилите щтот докато си бяхме 2-те и нали всичко и беше ок,ама после дойде още 1 момиче дет почна да я настройва срещу мене и те двете постоянно си излизаха на вън и не се сещаха за мене,само когато им се обаждах можеше да ме поканят и аз да отида с тях. И съответно те си намериха нови приятелки (малко курви,ама щом си ги харесват ),почнаха да ме използват и вече просто не се забелязваме,освен това момичето дет го зарязах не страдаше много дълго,даже и не й пукаше особено мисля че просто си омръзнахме

ПП-Стига сте ме обиждали,нали за това искам съвета ви!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Според мен няма смисъл да и се извиняваш-Свършило се е вече.Тя го е приела,ти също.Нима има смисъл да усложняваш нещата повече и после пак раздяла,като си замине?!По-добре остави нещата така.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Време е да приемеш че приятелките не са завинаги...те идват и си отиват

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Супер фен Аватара на diksi
    Говори с нея, били сти приятелки толкова време!!! Защо всичко да свършва по този начин?!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от diksi
    Говори с нея, били сти приятелки толкова време!!! Защо всичко да свършва по този начин?!
    защото по този начин и на 2-те ни е добре

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Вместо да си губите и малкото оставащо време, го прекарайте весело както преди. Хората идват и си заминават, но това не ни пречи да се забавляваме докато са при нас.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    еми като ви е по-добре и на двете по този начин ,какво ни питаш дали да се извиняваш или не...

Град
    Варна
    Mi6inka само гледаш как да се заядеш!
    бъди спокойна вече реших какво да правя и няма да те занимавам с нищо,само дето хората се опитаха да ми помогнат,пък ти ме обиждаше.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си