- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Абитуриенти!
Първоначално написано от kosder
Ние вече ги изпратихме. Голяма работа бяхме зайците с балони с ръцете на "Детство мое".
Официално на 24 май![]()
Иначе днес им беше последния учебен ден![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
На 22 май.
айде бе къде ви е настроението
И кой казаа??![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
вчера![]()
- Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
- И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332
на 24 ще ги изпращаме![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Оня ден ги изпратихме, балът им беше на същата вечер.
Стана ми мъчно, гадно си е така.![]()
Вчера ги изпратихме,не беше лошо..Някак си ми предадоха настроението си,и и аз се замислих всъщност колко ми е безгрижно,и как няма смисъл толкова да бързам...Абе,добре ми подейства доста![]()
To infinity and beyond.
И нас ни изпращат на 22-ри, а на 25 ни е бала![]()
Изпращането (изгонването) е на 22-ри, а бала на 23-ти. И не ми е мъчно![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ей ще ви кажа някой неща.Миналата година завърших.Гимназията мина като миг.За тези който сега давършват ще им пожелая успех.Трудното тепърва предстой.За тези, който са още малки ще кажа да не бързат да порастват.Няма по - безгрижни от ученическите години.Живеяте в настоящето ,а не в бъдещето то така или иначе ще дойде!!!!Успех!