- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Lilana feat. SNOOP DOGG???!!!!!
eto tova e klipa
http://www.youtube.com/watch?v=oQXeM-JWKzA
tyk ni se podigravat
http://www.youtube.com/watch?v=BLdqRkFoX7w
kakvo mislite? spored men ne e mn dobre no pyk pone ni razbraha koi sme hah
кирилица, мен
Че ние сами си се подиграваме![]()
Пра-бабата на президента им е биля робиня... кой е за подигравка ?![]()
то густо, то пусто
То тая лилана си е подигравка...
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
то биК ша, щото не е...Първоначално написано от PainMonopoly
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
+1Първоначално написано от tuzaro
С "Капчица" го залепи, после ти не му мисли!Лилана не знам от къде са я изкопали, но не може да пее. А относно Мишо Шамара- смешен, както преди пет години.
Защо и трябваше да пее, защо!![]()
Що ве мен ма кефи песента![]()
Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”
Песента лично на мен ми харесва. Комерсиална е, но то в днешно време некомерсиалните парчета са единици, та дори и в хип-хопа отдавна вече е така. Щом Снуп, един от пионерите на гангста рапа го удари на комерс...
А иначе каквито и да са Шамара и Лилана, важното е, че чрез тази песен правят реклама на България![]()
Харесва ли ти или не- реклама е анархисте![]()
Във всеки случай е за предпочитане пред някоя "реклама" за страната ни, направена например от тъпия грозен грънч-метъл Томата с мазните сплескани масури, небръснатата козя брадица и кожените черни дрешки тип новоизлюпен траверс.
лелееееееее, простотията ти пръска от ушите вече.. мани маниПървоначално написано от kristo
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Две думи за песничката: българска работа!
И ето и аргумента ми:
http://www.vbox7.com/play:7bcc1fe1
Не ви ли звучи някак познато след 0:20 ?
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Донякъде е постижение българи да правят съвместна песен с доказан изпълнител като Снууп Дог, но като цяло песента е пълен ташак.
Лилана.....
... ако беше с Lil Wayne щеше да си на 7то небе нали !?Първоначално написано от StayFly
![]()
Old school hip - hop is the true hip - hop of the 4 elements!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Копеле гадно, хич недей да ми остроумничиш! Дори и с него щеше да е по- добре, отколкото с Биг Ша... йо уайт нига!Първоначално написано от InitialD
Ти нали уж имаше работа бе гъз!? Вместо да излезеш с нас си киснеш по форумите! А-социална отрепка!
Братле, аз имах предвид ако Лилана беше направила песен с Уейнчо!!!Мноу си зле!Първоначално написано от StayFly
Относно работата ... аз досега писах курсовата и реших все пак да влезна да видя как се справят подопечните ми ...![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
аз подкрепям българското.. не харесвам лилана но е българка... а песента не ее лоша....![]()
![]()
О, да!Тя наистина има доста смешен акцент и не е само от това, че е българка, защото познавам доста хора, които си говорят по американски направо (като тия, които водят предаването).
Ама тая Ана (доколкото разбрах така се казва) к'во се подиграва на текста... тия негърски песни все едно ги вадят много остроумните. И на всичкото отгоре са няк'ви грозни и мъжете пеят с нежни гласчета.Освен това всичките им песни и клипове особено са еднакви - някъв негро с тъпата си кола се кефи адски много на няк'ва дебела "мацка" - също черна и там се опитвам да вържат адското парче.
Мнооого си прав! Той е даже още по-зле, тя поне е хубавка и клипа и не е толкова... задръстен макар, че пакс и е, де.Първоначално написано от kristo