- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тя е шокирана !!!!!
... sry 4e pisha na latinica .. misla da i priznaq "Vluben sum v teb ... iskam da si s men"
i tq ako me pogledne s edin takuf shokirasht pogled ili kaje "mi NZ" ...
help ...![]()
Абе няма не знам...ще и кажеш искам отговор...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
....да не ти пука от отговора...ДЛЪЖЕН СИ да рискуваш...!
ами ти без да пробваш не можеш да кажеш как ще реагирапросто опитай :P
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
dano samo da ne mi kaje tva "nz" ...utre misla da i kaja ... izlizame dvamcata ot 2-3 sedmici nqkude i az tupaka si me e sram ...
am she zema da q izpusna i togava
![]()
по-добре опитай да я прегърнеш и ще усетиш, поне няма да те одреже така пък хем ще знаеш![]()
Ако ти каже "нз" значи е тъпа или не изпитва същото към теб... Боли ама е така![]()
А ти ако искаш да си по-прикрит... Кажи и нещо от рода на "когато съм с теб се чувствам добре" или "свети слънце в очите ми щом погледна към теб"
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Рискувай,пък каквото стане
Хмм... Излизате като ''вече ходите'' или..излизате ей така просто?Първоначално написано от deletemyself
И защо си мислиш,че ''щя з изпуснеш'' ако не и кажеш непременно,че си влюбен в нея?![]()
Ако ходите от 2,3 седмици и си се засилил да си я осигуряваш с любовни признания...не е нужно да казвате на някой,че го обичате,за да го спечелите ебати
... ох... плесканица пълна.
izlizame smisul razhodki (sami... s fr-ta ) .. mislq si 4e shte q izpusna ako produljavam da si mul4a ...
Стига малча кажи й го направо. Касмет
аз МИСЛА да ти предложа да дадеш X на горния десен ъгъл завинаги....
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Рискувай,пък каквото стане :P
Someb0dy told u..how much i Love u !?
Не можеш да знаеш какво ще кажеНо пък тръпката от очакването е невероятна... затова рискувай!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Щом не знае следващата...отоговор като "Не знам" не е сериозен.Няма смисъл да я чакаш и такива глупости.Или да или не и готово.
емИ нямам си на идея на колко си, според мен тя ако е на 12-13 може би не би и направило голямо и печатление в смисъл като да я стресне или оплаши, но ако е по голяма според мен ще реши че е твърде прибързано та в се пак тя все още не е "твоето момиче". Аз биш ти предложила да и кажеш че испитваш чувства към нея без да конкредизираш че имаш предвид любов или пък да и кажеш нещо много истъркано и банално но да и го поднесеш по по мил начин да речем да сте 2-мата и да вмъкнеш че би искал да се опознаете по добре. Олеле незнам това си е твоя избор направи каквото смята6 за добре.
ако не пробваш никога няма да разбереш какъв ще е отговора.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Що за тъп отговор: незнам![]()
А и от къде си сигурен,че ще ти отговори така...Риск печели,риск губи...от опит глава няма да те заболи...
![]()
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
съгласнаПървоначално написано от kristito3
![]()
Успех и без страх
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Just do it :P
I walk through the valley of the shadow of death
I’m not scared cause You’re holding my breath
I only fear that I don’t have enough time left
To tell the world that there’s no time left
++++Първоначално написано от moneycomeme
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Просо и кажи.Няма как да знаеш може и да ти каже "ооо да и аз съм влюбена в теб"давай смело