- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Казваш, че мразиш, а всъщност обичаш?
Според вас вярно ли е, че когато човек твърди, че мрази някого (от противоположния пол) всъщност го обича? И ако може обосновете се или дайте примери?![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
....наистина зависи от случая....и двата варианта са възможни 1.Наистина го мрази 2.Обича го и за да излъже себе си и после останалите лъже!
Зависи от човека... иначе да аз ;лично съм имала такива приятелки казват му мразя те не искам да те виждам просто защото са безкрайно обидени а не че не обичат...малко тъпо ми се вижда...ама всеки си решава...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хах какво е това?! щом така някой говори значи не е наясно с чувстата си - хем го обича, хем го мрази?! не може да има такова нещо. или обичаш някого или го мразиш![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Има известна доза истина .. Аз съм имала такъв случай .. То е нещо като защитна реакция,когато биваш пренебрегнат,излъган и т.н. .. Други го правят,за да залъжат себе си .. Но във всички случаи боли много ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Да кажем, че зависи от ситуацията. Аз лично съм си позволявала няколко пъти да го кажа за един човек, но това е било в моменти, когато съм била адски наранена и съм се ядосвала на себе си, че все още имам чувства към него.
Но има и други ситуации, в които хората просто не харесват човека... Мразя е силна дума.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Едно е какво говори човек друго е какво мисли и чуства. Зависи от ситуацията но има и такива случаи в които говориш така само и само за да нараниш човека който обичаш.... И после... съжаляваш![]()
![]()
Love is in the air![]()
По-скоро все още има чувства към дадения човек. Обратното на обич не е омраза, а безразличие. Според мен е глупаво да казваш на даден човек "Мразя те!" при положение, че до преди няколко дни буквално си му казвал "Обичам те!"...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
напълно съм съгласна![]()
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
И аз така ...![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Двете чувства са свързани.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не сте ли чували израза: Мразя те, защото те обичам ?!
Аз лично в момента точно това чувствам към приятеля си![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
и на мен ми се е случвало... но в моя случай от ...( не беше точно любов) , започнах с това ''мразя го'', защото почнаха да ме дразнят неща в него, въпреки че още го харесвах. а в момента е безразличие. така че е възможно "омразата" наистина да стане такава....
someone else...
може,но зависи от самия човек![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
казвала съм че го мразя, а наистина толкова го обичах.... просто така се случи... лъжеш себе си и ест другите.... др можах, но за себе си не мога да кажа същото....
мразя и обичам са мн мн силни думи...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Много зависи.Но все пак имам приятелка,която така твърдеше дълго време,че мрази едно момче,но то си личеше,че го обича.И така и излезе...казваше,че го мрази,за да не се разчуе,че го обича.Само дето не се усети,че така беше още по-очевидно.
Или много мрази дадения човек, или много го обича![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
много егрешно това..лъжем не другите,а себе си и после повече ни болииначе аз не съм така-или даден човек го обичам и поддържаме контакт или ми е антипатичен и е аут от живота ми
![]()
А баш, поне аз съм на тоя принцип, когато казвам "мразя го"Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
![]()
nicolepcd
Казваме , че мразим някого , защото просто неискаме да ни виждат , че страдаме... така се унижаваме.. смисъл ако някой не ти обърне голямо внимание на това , че го обичаш... е глупаво да продължаваш този филм.. и просто неискаме да ни виждат , че сме наранени.. има хора които се радват на чуждото нещастие...![]()
ако беше вярно 1/3 от момичетата в класа щяха да ме харесват![]()
Зависи каква е ситуацията и хората.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Не винаги е така.Понякога наистина може да го мрази,но има и такъв случай,в който дадения човек не иска да признае пред себе си и пред другите,че обича този,който "уж" мрази.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
+1Първоначално написано от soul1199
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!