.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Казваш, че мразиш, а всъщност обичаш?

Според вас вярно ли е, че когато човек твърди, че мрази някого (от противоположния пол) всъщност го обича? И ако може обосновете се или дайте примери?
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

....наистина зависи от случая....и двата варианта са възможни 1.Наистина го мрази 2.Обича го и за да излъже себе си и после останалите лъже!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи от човека... иначе да аз ;лично съм имала такива приятелки казват му мразя те не искам да те виждам просто защото са безкрайно обидени а не че не обичат... малко тъпо ми се вижда...ама всеки си решава...

Повече от фен
    Град
    плд
    хах какво е това?! щом така някой говори значи не е наясно с чувстата си - хем го обича, хем го мрази?! не може да има такова нещо. или обичаш някого или го мразиш
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Има известна доза истина .. Аз съм имала такъв случай .. То е нещо като защитна реакция,когато биваш пренебрегнат,излъган и т.н. .. Други го правят,за да залъжат себе си .. Но във всички случаи боли много ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Да кажем, че зависи от ситуацията. Аз лично съм си позволявала няколко пъти да го кажа за един човек, но това е било в моменти, когато съм била адски наранена и съм се ядосвала на себе си, че все още имам чувства към него.
    Но има и други ситуации, в които хората просто не харесват човека... Мразя е силна дума.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    София
    Едно е какво говори човек друго е какво мисли и чуства. Зависи от ситуацията но има и такива случаи в които говориш така само и само за да нараниш човека който обичаш.... И после... съжаляваш

Love is in the air

По-скоро все още има чувства към дадения човек. Обратното на обич не е омраза, а безразличие. Според мен е глупаво да казваш на даден човек "Мразя те!" при положение, че до преди няколко дни буквално си му казвал "Обичам те!"...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    По-скоро все още има чувства към дадения човек. Обратното на обич не е омраза, а безразличие. Според мен е глупаво да казваш на даден човек "Мразя те!" при положение, че до преди няколко дни буквално си му казвал "Обичам те!"...

напълно съм съгласна

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Да кажем, че зависи от ситуацията. Аз лично съм си позволявала няколко пъти да го кажа за един човек, но това е било в моменти, когато съм била адски наранена и съм се ядосвала на себе си, че все още имам чувства към него.
    Но има и други ситуации, в които хората просто не харесват човека... Мразя е силна дума.

И аз така ...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Двете чувства са свързани.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Не сте ли чували израза: Мразя те, защото те обичам ?!
    Аз лично в момента точно това чувствам към приятеля си
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    In Devil's Castle
    и на мен ми се е случвало... но в моя случай от ...( не беше точно любов) , започнах с това ''мразя го'', защото почнаха да ме дразнят неща в него, въпреки че още го харесвах. а в момента е безразличие. така че е възможно "омразата" наистина да стане такава....
    someone else...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    може,но зависи от самия човек
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

казвала съм че го мразя, а наистина толкова го обичах.... просто така се случи... лъжеш себе си и ест другите.... др можах, но за себе си не мога да кажа същото....
    мразя и обичам са мн мн силни думи...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Много зависи.

Скайп - dark_elf2

Много зависи.Но все пак имам приятелка,която така твърдеше дълго време,че мрази едно момче,но то си личеше,че го обича.И така и излезе...казваше,че го мрази,за да не се разчуе,че го обича.Само дето не се усети,че така беше още по-очевидно.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Или много мрази дадения човек, или много го обича
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    много егрешно това..лъжем не другите,а себе си и после повече ни боли иначе аз не съм така-или даден човек го обичам и поддържаме контакт или ми е антипатичен и е аут от живота ми

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Или много мрази дадения човек, или много го обича
    А баш, поне аз съм на тоя принцип, когато казвам "мразя го"
    nicolepcd

Казваме , че мразим някого , защото просто неискаме да ни виждат , че страдаме... така се унижаваме.. смисъл ако някой не ти обърне голямо внимание на това , че го обичаш... е глупаво да продължаваш този филм.. и просто неискаме да ни виждат , че сме наранени.. има хора които се радват на чуждото нещастие...

Град
    Sofia
    ако беше вярно 1/3 от момичетата в класа щяха да ме харесват

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Зависи каква е ситуацията и хората.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Не винаги е така.Понякога наистина може да го мрази,но има и такъв случай,в който дадения човек не иска да признае пред себе си и пред другите,че обича този,който "уж" мрази.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    може,но зависи от самия човек
    +1
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си