- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не казва нищо... ? :(
Такааа.... не искам да изпадам в подробности затова ще гледам да разкажа нещата много кратко и максимално ясно. Става въпрос за едно момче. Аз го харесвам.. е малко съм объркана още от ситуацията но е факт че ме привлича. Аз съм приятелка с братовчедка му. Тя като подразбра за чувствата ми и ми каза под секрет че той говорел на приятелите си за мен, казал че съм хубавичка и тн. Ходих у тях преди няколко дена и спах там. Общо взето нищо инт... само някоя друга елементарна закачка. Нооо... онзи ден той е прочел хронологията където съм си писала с братовчетка му (не съм сиг дали така е станало) и е разбрал всичко от моя страна към него. И ми писа в скайп и ми каза че е подразбрал... и аз ми стана малко срамно и конфузно... и той ми вика че от издънките ставали най-хубавите неща. И аз му викам като тази издънка ли.. и той мхм особенно. И преди да ми каже 4е знае ме кани пак у тях. Нооо... оттогава нищо. Затишие. Бях си написала на скайп снощи че мъжете са тъпи... и той питал брат4едка си кои мъже.. и аз казах сичкиама му бях мн ядосана че се прай на луд. Разбирам преди да го е било страх да не го отхвърля.. ами сега какво
????? Немога да ги разбера тия мъже 4есно.. ааа и аз съм на 18 а той на 19. Дали наистина ме харесва... и ако е така за6то не прави нищо по въпроса..
Плс отговорете ми че в главата ми е хаус. Да се откажа ли ?
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!