- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Симптоми за... или...
Такам....значиии....от месец и половина имам сърбежи по интимните части[естествено аз почвам да се чешам и кожата около тези части си я разранявам,което ме навежда на мисълта че проблема може да стане мн сериозен](входа на влагалището и дори и клитора).Четох на места че това е от климата(топло-студено) но на други места пише че този сърбеж и зачервяване са причина за гъбична инфеция,бактерии и трихомониди...искам да ви попитам (момичета) имали ли сте таки работи? И същто така освен с направление от личен лекар няма ли друг начин да отида на гинеколог защото родителите ми са много... и аз незнам какви, а ако отида при личен лекар той веднага ще каже на родителите ми а това ще ми излезне през носа![]()
Благодаря за отговорите![]()
![]()
Отиваш при личния си лекар и казваш, че имаш смущения в цикъла и искаш направление !
Само че миличка, ти не си точно за гинекологичния кабинет, а по-скоро за кожно-венерическия...
Come out, come out wherever you are...
+1Първоначално написано от JenataNaShefa
ами имала съм само леко възпаление..зачервяване и бяло течение.. използвах "Мечо грозде" помогна ми.. абе пази се.. главно кръста.. и краката ти гледай да не са студени..чувала съм че се получава и при настинка само..
нз пробвай в продулжение на седмица -2 ако мослиш че став апо лошо бягай на лекар
![]()
Много ли те сърби?
Гинеколозите се занимават главно с репродуктивното здраве (неща свързани с бременноста, зачеването и т.н) а кожно-венерическия се занимава с болести предавани по полов път (за това е венерически)
Възможно е. Пробвай да спреш и да видиш дали ще спре сърбежа.Първоначално написано от sladko_teenche_v
Как епилатора ще причини сърбеж на клитора ?Първоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
И при двамата ще ти се наложи да се съблечеш, ако това те притеснява... подготви се и да знаеш че срама няма място в случая !Първоначално написано от sladko_teenche_v
Моето мнение е да отидеш на лекар колкото се може по-скоро и ако трябва дори да уведомиш майка си...
не е нужно да ходиш при личния си
ако имаш някакви заделени пари
бягай направо при доктора, който вече ти препоръчаха
хем ще ти обърне повече внимание (парите, които му даваш влизат директно в джоба му), хем и няма да се налага да чакаш повече.
и аз съм имала такъв проблем
беше от шит дамски превръзки
предписаха ми някви кофти антибиотици, но ми мина
Иди в частен кабинет на гинеколог. Ще ти направи микробиологични изследвания, за да се види какво чудо ти докарва тези неприятности.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!