.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Симптоми за... или...

Такам....значиии....от месец и половина имам сърбежи по интимните части[естествено аз почвам да се чешам и кожата около тези части си я разранявам,което ме навежда на мисълта че проблема може да стане мн сериозен](входа на влагалището и дори и клитора).Четох на места че това е от климата(топло-студено) но на други места пише че този сърбеж и зачервяване са причина за гъбична инфеция,бактерии и трихомониди...искам да ви попитам (момичета) имали ли сте таки работи? И същто така освен с направление от личен лекар няма ли друг начин да отида на гинеколог защото родителите ми са много... и аз незнам какви, а ако отида при личен лекар той веднага ще каже на родителите ми а това ще ми излезне през носа
    Благодаря за отговорите

Град
    In the middle of nowhere
    Отиваш при личния си лекар и казваш, че имаш смущения в цикъла и искаш направление !
    Само че миличка, ти не си точно за гинекологичния кабинет, а по-скоро за кожно-венерическия...
    Come out, come out wherever you are...

Град
    Момини Цици
    а някви др симпроми имаш ли.. бяло течение например.. ? освен тези сърбежи..

Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa
    Отиваш при личния си лекар и казваш, че имаш смущения в цикъла и искаш направление !
    Само че миличка, ти не си точно за гинекологичния кабинет, а по-скоро за кожно-венерическия...
    +1

Цитирай Първоначално написано от loveme
    а някви др симпроми имаш ли.. бяло течение например.. ? освен тези сърбежи..
    да...но не е белезникаво или некво жълтеникаво...аз винаги съм го имала това(за цвета също го прочетох )

а не може ли първо да отида на гинеколог за да ме насочи.... и с какво е по различен кожно венерическия...звучи много гадно...

Град
    Момини Цици
    ами имала съм само леко възпаление..зачервяване и бяло течение.. използвах "Мечо грозде" помогна ми.. абе пази се.. главно кръста.. и краката ти гледай да не са студени.. чувала съм че се получава и при настинка само.. нз пробвай в продулжение на седмица -2 ако мослиш че став апо лошо бягай на лекар

Повече от фен
    Град
    sofia
    Много ли те сърби?

Град
    Момини Цици
    а и няма смисъл да ходиш наистина на генеколог, а на кожен...

Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    Много ли те сърби?
    сърбежите не са всеки ден...ами през седмица през две....

ИМА ОЩЕ ЕДНА ПОДРОБНОСТ....ПОЛЗАМ ЕПИЛАТОР...ТРИЪГЪЛНИКА И НАДОЛУ....ВЪЗМОЖНА ЛИ Е И В ТОВА ДА Е ПРОБЛЕМА...

Град
    In the middle of nowhere
    Гинеколозите се занимават главно с репродуктивното здраве (неща свързани с бременноста, зачеването и т.н) а кожно-венерическия се занимава с болести предавани по полов път (за това е венерически)

Град
    Момини Цици
    да.. но за течение.. ползвай тва, което ти казах....

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    ИМА ОЩЕ ЕДНА ПОДРОБНОСТ....ПОЛЗАМ ЕПИЛАТОР...ТРИЪГЪЛНИКА И НАДОЛУ....ВЪЗМОЖНА ЛИ Е И В ТОВА ДА Е ПРОБЛЕМА...
    Възможно е. Пробвай да спреш и да видиш дали ще спре сърбежа.

Град
    In the middle of nowhere
    Как епилатора ще причини сърбеж на клитора ?

Гинеколозите се занимават главно с репродуктивното здраве (неща свързани с бременноста, зачеването и т.н) а кожно-венерическия се занимава с болести предавани по полов път (за това е венерически)
    и още два въпроса за това(съжалявам но предпочитам да съм информирана а не мога да се обърна към майка си) каква е разликата при тези два специалиста-гинеколог и кожно-венерически(в прегледа)

Град
    Момини Цици
    този сърбеж на клитора ли е.. или просто на триъгалника..?

Град
    In the middle of nowhere
    и още два въпроса за това(съжалявам но предпочитам да съм информирана а не мога да се обърна към майка си) каква е разликата при тези два специалиста-гинеколог и кожно-венерически(в прегледа)
    И при двамата ще ти се наложи да се съблечеш, ако това те притеснява... подготви се и да знаеш че срама няма място в случая !

Цитирай Първоначално написано от loveme
    този сърбеж на клитора ли е.. или просто на триъгалника..?
    еми и на клитора но и на кожата окола това и около входа на влагалището

И при двамата ще ти се наложи да се съблечеш, ако това те притеснява... подготви се и да знаеш че срама няма място в случая !
    все пак са лекари...колко са гледалииии

Град
    Момини Цици
    еми и на клитора но и на кожата окола това и около входа на влагалището
    ее тва е др.. начи не е от епилатора.. абе кажи на майка си, надявам се че не толкова строга и ще те разбере..

Град
    In the middle of nowhere
    Моето мнение е да отидеш на лекар колкото се може по-скоро и ако трябва дори да уведомиш майка си...

не е нужно да ходиш при личния си
    ако имаш някакви заделени пари
    бягай направо при доктора, който вече ти препоръчаха
    хем ще ти обърне повече внимание (парите, които му даваш влизат директно в джоба му), хем и няма да се налага да чакаш повече.

и аз съм имала такъв проблем
    беше от шит дамски превръзки
    предписаха ми някви кофти антибиотици, но ми мина

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Иди в частен кабинет на гинеколог. Ще ти направи микробиологични изследвания, за да се види какво чудо ти докарва тези неприятности.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си