.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Честито! Радвам се за теб И при нас да имаше такива работи...
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Браво : )

Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    не звучи яко, аз не бих искала.
    И аз така.

брао
    - Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
    - И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.
    http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от YourPoison
    Don't worry, be happy!

Град
    Е там...

Re: да се похваля :)))))))))))

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]значи това се случи в понеделник .. преди време си поддадох молба за ставане на префект* и в понеделник ми казаха че ме приемат за тези които не знаят префектите са учениците с най добри оценки в училището или най известните ученици също могат да са перфекти учителите избират 25 ученика за това, а тези които си бяха поддали документите бяха към 75-80 .... ))) ii много се радвам и просто исках да го споделя тук btw ще ни сложат снимките на главния вход и ще ни дадат сюитчери с нашето име на тях ау на седмото небе съм от щастие :Д (btw tr ли се радвам или е супер глупава причината?!)
    ха-ха
    благодаря че малко го послъга...

иначе съм бил на такова 6-7 пъти

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    a[N]D[i]T[k]a]значи това се случи в понеделник .. преди време си поддадох молба за ставане на префект* и в понеделник ми казаха че ме приемат за тези които не знаят префектите са учениците с най добри оценки в училището или най известните ученици също могат да са перфекти учителите избират 25 ученика за това, а тези които си бяха поддали документите бяха към 75-80 .... ))) ii много се радвам и просто исках да го споделя тук btw ще ни сложат снимките на главния вход и ще ни дадат сюитчери с нашето име на тях ау на седмото небе съм от щастие :Д (btw tr ли се радвам или е супер глупава причината?!)
    ха-ха

бъди сигурен, че ако идеш в Америка няма да те изберат .. а него са го избрали което е просто ЧУДЕСНО

Град
    Е там...

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    ха-ха

бъди сигурен, че ако идеш в Америка няма да те изберат .. а него са го избрали което е просто ЧУДЕСНО
    първо тъпако аз съм там от повече време от писателката на темата
    и второ тъпако това не е нито с молби нито с нъщо
    просто на секи 1 месец събират цялото даскало в салона и от всеки клас се казва човека с най голям успех
    или някой голян напредък
    или най усърдно работещ през изминалия месец
    и ти дават неква тъпа награда

и да бил съм 6-7 пъти награждаван
    и да после зимат снимка със всички grade 10 or grade 11 и се слага на холлай я....

и като не знаеш не говори селяко

емии честито :P радвам се за теб

мерси на всички които ме поздравиха...

Мега фен Аватара на teenems
    ами честито .кефи ме тва ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от YourPoison

Честито . Тфа е мн яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми