.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

как трябва

извинете за тьпата тема но просто нз как трябва да се браснат краката в смисьл до коляното или и нагоре бедрата защото аз имам и нагоре много косьмчета?

Супер фен Аватара на iPurple
    Как ще си бръснеш краката бе знаеш ли кви ще ти станат...
    Само кола маска или епилатор.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Подкрепям за кола маската или епилатора, но ако непременно искаш да ги бръснеш ти си решаваш до къде! .. Може единия до коляното пък другия целия

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от s1NNer
    Подкрепям за кола маската или епилатора, но ако непременно искаш да ги бръснеш ти си решаваш до къде! .. Може единия до коляното пък другия целия
    ще изглежда все едно има няккъв фин (или пък не много ;д) чорап от коляното нагоре
    та значи би трябвало целите ама наистина давай с епилатор- хем ще станат по- тънки, хем ще може, като се епилираш, поне 5 дена след това да нямаш грижи, докато със самобръсначка трябва всеки ден, а и косъмчетата стават по- твърди
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    +1

Изглежда по-добре, ако целите крака са обезкосмени. ; ) Но и аз предпочитам да използвам епилатор, а не самобръсначка.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Може единия до коляното пък другия целия
    тва беше много добро
    давай до горе

добре де как издържате на болката от епилатора... не знам...мен с епилатор ме боли пък .. често го използвам ама ... и за по-лесно със самобръсначката

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Как ще си бръснеш краката бе знаеш ли кви ще ти станат...
    Само кола маска или епилатор.
    като мойте ше и станат
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Еми ако не ти пречат не ги махай догоре.. Въпреки че ако имаш приятел и ходиш с по-къси панталони и поли би трябвало да не си космясала... Я махай сичко.
    А от бръсначката не ти стават винаги по дебели косъмчетата.Аз го казвам от личен опит.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си