- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как трябва
извинете за тьпата тема но просто нз как трябва да се браснат краката в смисьл до коляното или и нагоре бедрата защото аз имам и нагоре много косьмчета?![]()
Как ще си бръснеш краката бе знаеш ли кви ще ти станат...![]()
Само кола маска или епилатор.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Подкрепям за кола маската или епилатора, но ако непременно искаш да ги бръснеш ти си решаваш до къде! .. Може единия до коляното пък другия целия![]()
ще изглежда все едно има няккъв фин (или пък не много ;д) чорап от коляното нагореПървоначално написано от s1NNer
![]()
та значи би трябвало целитеама наистина давай с епилатор- хем ще станат по- тънки, хем ще може, като се епилираш, поне 5 дена след това да нямаш грижи, докато със самобръсначка трябва всеки ден, а и косъмчетата стават по- твърди
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Изглежда по-добре, ако целите крака са обезкосмени. ; ) Но и аз предпочитам да използвам епилатор, а не самобръсначка.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от s1NNer
тва беше много добро
давай до горе![]()
като мойте ше и станатПървоначално написано от iPurple
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Еми ако не ти пречат не ги махай догоре..Въпреки че ако имаш приятел и ходиш с по-къси панталони и поли би трябвало да не си космясала...
Я махай сичко.
А от бръсначката не ти стават винаги по дебели косъмчетата.Аз го казвам от личен опит.![]()