- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Преди няколко месеца скъсах с момичето,което обичам.Имахме много хубава връзка,но в началото на нашата връзка имаше много лъжи и накрая те излязоха и всичко рухна.Тя каза,че вече не ме обича и се отрече от тази година и половина с мен.Преди да ходя с нея аз бях отвратителен не навиждах момичетата и само исках да ги наранявам.Тя се появи помислих си,че и с нея ще бъде така но се влюбих и всичко се промени.Сега съм много объркан и съм доста по-добър от преди,поне така си мислех докато не реших,че искам да го върна това момиче и сега мога да я върна,защото се държа точно както се държах преди,но проблема е че аз не съм вече същия.Немога да се правя,че не ми пука за нейните чувства,че не ми пука за нищо.Тя харесва това,че сега съм много самоуверен и че мога да имам всяка,а аз се държа така просто да видя дали ще се върне и тя го прави.Показва ми,че ме иска просто я е страх да не се влюби пак и такива неща.Та според вас как да постъпя да се отдръпна от нея или да си я върна?
ако наистина смяташ, че тя е нещо специално за теб си я върни![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Хубаво е,че това момиче те е накарало да се промениш .. Но от личен опит ти казвам,колкото и да са силни чувствата,доста трудно се възобновява дълга връзка ..Но ако наистина я цениш,върни си я ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Да,но не знам дали трябва все пак бяхме заедно година и половина дали трябва още и дали не се е изчерпало всикчко![]()
Защо?!.....ако си мислиш,че всичко се е изчерпало,може наистина да е така.Щом тя е момичето,което е успяло да те промени и толкова я обичаш...говори с нея,да видиш дали и тя иска да се съберете отново.Желая ти успехПървоначално написано от YellowCarD
![]()
\Първоначално написано от blackvelvet
/ \
/
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако чувствата ти към нея са силни - върни си я... Момиче,което да промени момче,това нещо се случва 1 на нз колко хиляди ... Дано и тя да иска да се съберете... Успех![]()
![]()
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
ами всичко зависи от това дали я наистина искаш отново да си с нея или не.В предишната ви връзка е имало много лъжи,но след като те за вече но яве,защо не опитате да почнете от начало на чисто.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
не мисля че ще е както преди но ако наистина искаш да си с нея бъди
върни си я.. БОРИ СЕ ЗА НЕЯ ДО КРАЙ...айде Успех![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Виж приятелю сам каза, че си се променил. Това е много хубаво и помисли дали наистина си заслужава да си я връщаш (може и да си заслужава, но си помисли). Аз така и не разбрах тя ли прави нещо пред теб или не. Ако прави някакви неща, то на мен повече ми се струват на игрички с теб, но все пак най-важното е да бъдеш разумен и да помислиш сам. Ти най-добре знаеш в каква ситуация си!![]()
Ами да ние се видяхме аз само я гушках това онова и тя ми каза,че има пак чувства към мен,но не иска пак да й объркам живота и че нямам право да влизм и излизам от живота й когато си поискам.И аз почнах да и говоря,че този път ще е различно и тя каза ти няма никога да се промениш винаги ще си бъдеш същия не мога да съм с теб просто не мога да си причиня отново същата болка която преживях за година и половина.. Това ми каза самои явно няма да съм с нея .. Ами какво да се боря за нея аз толкова много направих тя просто неможе да ми прости нещата които направих а и аз да бях на нейно място и аз не бих простил..
Аз напук на всички ще кажа остави я ...толкова си я наранил има ли смисъл още?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ако ставаш и лягаш с мисълта за нея, значи трябва да си я върнеш!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
И аз съм на това мнение,според мен не си се променил,хората не се променят,знам го от личен опит.Няма смисъл,ти не я заслужацаш,ше я нараниш пак и ше страда още повече.Остави я да намери някого,които я заслужава.Първоначално написано от mynichka
Ами да правя го,но точно заради това няма да я връщам прекалено много я обичам за да й причиня отново толкова много болка по добре мен да ме боли,че не съм с нея отколкото нея да я боли,от лъжите ми и изневерите.Първоначално написано от evelinka1122
Подкрепям мнението на kristito3Първоначално написано от kristito3
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Амм ти решаваш... но пропаднала ли е веднъж значи нещо куца...Трябва двойно повече старания... а и ти каза че си се променил...тя в момента харесва старото ти аз... и до кога ще се криеш зад тази маска?!
Помисли дали си струва...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3