Здравейте,
За първи път пиша тук, но просто исках да потърся съвет от хора, които ще погледнат нещата отсрани.
Та значи......От доста време съм влюбена в едно момче. С него сме в един клас....Отношенията ни са доста близки и мога да кажа, че аз съм нещо като изповедалня.....Има ми голямо доверие и постоянно ме търси, за да ми каже какво му тежи и да ми поиска съвет...До тук добре. НО...и гаджето му е в нашия клас. Те ходят вече от 8 месеца и макар, че постоянно се карат са още заедно.
Аз го харесвах и преди да тръгнат, но нищо не направих.
Преди няколко месеца, обаче бяхме на един купон и той беше там без гаджето си...Там той се държеше много мило с мен и цяла вечер....ми се натискаше. Азпийнах малко повечко и взех много да не мисля какво правя. По едно време излязохме с него на терасата и аз му казах, че го обичам....Той каза само: "Ами сега не мога да направя нищо, но нали ти е ясно, че а няма да съм винаги с нея...." Аз се разревах, той се спари и .... до там всичко.
После всичко си беше както преди.
И накрая....преди няколко дни той отишъл на един купон и както си говорили с неговите приятели те го питали нещо за мен и той направо в прав текст им казал цитирам "А....какво ме занимавате с нея, бе....Аз само я използвам, ей така....". После на мен ми казаха за това и аз го питах. Отговори ми първо, че не бил казвал такова нещо, а после каза, че всъщност го бил казал, ама то било само, за да не се сърди гаджето му. Ама той ме обичал всъщност.
И така сега се чудя какво да правя.Той хем се държи понякога супер мило, хем говори такива неща за мне, хем пък не къса и с гаджето си, а на мен все ми пуска някакви намеци.
Моля ви, помогнете ми.....