Цитирай Първоначално написано от rbd
Здравейте,
За първи път пиша тук, но просто исках да потърся съвет от хора, които ще погледнат нещата отсрани.
Та значи......От доста време съм влюбена в едно момче. С него сме в един клас....Отношенията ни са доста близки и мога да кажа, че аз съм нещо като изповедалня.....Има ми голямо доверие и постоянно ме търси, за да ми каже какво му тежи и да ми поиска съвет...До тук добре. НО...и гаджето му е в нашия клас. Те ходят вече от 8 месеца и макар, че постоянно се карат са още заедно.
Аз го харесвах и преди да тръгнат, но нищо не направих.
Преди няколко месеца, обаче бяхме на един купон и той беше там без гаджето си...Там той се държеше много мило с мен и цяла вечер....ми се натискаше. Азпийнах малко повечко и взех много да не мисля какво правя. По едно време излязохме с него на терасата и аз му казах, че го обичам....Той каза само: "Ами сега не мога да направя нищо, но нали ти е ясно, че а няма да съм винаги с нея...." Аз се разревах, той се спари и .... до там всичко.
После всичко си беше както преди.
И накрая....преди няколко дни той отишъл на един купон и както си говорили с неговите приятели те го питали нещо за мен и той направо в прав текст им казал цитирам "А....какво ме занимавате с нея, бе....Аз само я използвам, ей така....". После на мен ми казаха за това и аз го питах. Отговори ми първо, че не бил казвал такова нещо, а после каза, че всъщност го бил казал, ама то било само, за да не се сърди гаджето му. Ама той ме обичал всъщност.
И така сега се чудя какво да правя.Той хем се държи понякога супер мило, хем говори такива неща за мне, хем пък не къса и с гаджето си, а на мен все ми пуска някакви намеци.
Моля ви, помогнете ми.....
истината е че той не те обича, намери си друг, живота е пред теб

за него ти след признанието си сега си със свалени гащи, на една ръка разстояние, готова да размаха опашка като послушно кученце при всеки негов знак

това не се харесва на мъжете, те са ловци по природа, лесната плячка не им е интересна!

отбягвай го, нека те вижда с други, да разбере какво е можел да има но е вече изгубил и може да има и промяна в поведението му

успех