- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Избръснах се!
Днеска се избръснах,ама сега много ме чеше.
Някакав съвет кво да праа?
залепи си космите обратно пффф....аман от простотия .... абе ти от гората ли си?![]()
![]()
![]()
лосион за тяло, крем
и другия път не се бръсни на контра
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Щото не е малък!!!Първоначално написано от Anarchya
Ще ми трябва нещо ного по-голямо от ножица
PLS Kajete kvo da praa za purvi put mi e i nogo cheshe i e nepriatno
молба към модераторите...моля активирайте акаунти САМО срещу лична карта!![]()
I az imam molba da aktivirat akaunti samo na hora chiito koeficient na inteligentnost e po goliam ot na kokoshkaПървоначално написано от psychopath
и това не е лоша идея, но ще трябва да ти изтрият профилаПървоначално написано от Uplo1d3r
![]()
сигурен ли си, че го искаш?
Аз имампредложени е да активират акаунти само срещу sms 2.40 щото на sony ericcson+карта ваучер на м-тел има бъг при който взима 25 ст. при отговор на всяко съобщение без значение от тарифата.
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
май само ти разбра смисъла...Първоначално написано от fire_magic
![]()
Еми като те сърби чеши се.![]()
![]()
![]()
не се чешиПървоначално написано от Uplo1d3r
наруших хармонията в раздела...![]()
Първоначално написано от psychopath
![]()
ала бала
аз владея Силата, но наруших баланса...Първоначално написано от Joro951
как става тоА номер![]()
Тва е няккъв super skillПървоначално написано от psychopath
ала бала
emi gore ima6e mneniq dr put ne go pravi s kontra, abe hora a kvo da mine s brusna4a i da ostanat 2 sm kosmi li mi tupo e, mn qsno 4e s kontra e po dobre,prosto sled kato izleze6 ot banqta se namaji s krem ili losion za sled epilirane i nqq da ima6 nikvi problemi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Абе вие не сте ли чували за козметички?![]()
Защо всеки човек трее да хои на козметик да му прат кола маска на пишката да му се невиди!Първоначално написано от Kum40Val40
Мъж е, голема работа като го сърби, ше свикне не е фатално :О
ала бала