- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Вижте на какво се натакнах :)
http://vbox7.com/play:9b645ab4
Незнам дали могат да се цитират саитове.Нов съм!
Какво мислите за този човек?
Пишат,че веднъж започнеш ли да играеш няма спиране!![]()
Не Е Вярно АЗ Я СПЯХ !!
Защо си мислят че трябва да плашат децата.
Вярно е играта няма краи.Има много насилие е убииства.
Кои мислите че са виновни?
На вас харесва ли ви играта?
Кои неща могат да ви доведат до пристрастяване ? (освен цигари алкохол )
споделете![]()
за този човек мисля, че е прекалено много се е филмирал и трябва насила да го изкарат от стаята му. най-добре да изхвърлят компа му на боклука.Първоначално написано от KpaCuB4o14
това, че ти си спрял, не означава, че за всички е така лесно.
клипа не е с цел плашене, а показване на кофти реалност.
виновен е играча, че не може да се контролира. виновни са родителите, че са допуснали да се стигне до там.
играта не ми харесва.
всичко в прекалени количества може да доведе до пристрастяване.
Не могат да го изкарат ли?!? Ако съм му някакъв роднина така ше му резна кабелчетата че като ги види би се прекръстил. Аз си я играя, но не съм зарибен, и без нея мога![]()
Blah Blah...blah -lol
Мн я мразя тая шибана игра 3ма около мен от моя клас по цял ден за нея говорят и дето никога не съм я играл вече знам повечето термини![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Първоначално написано от eXpl0d3
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
същата работа и ЦС само дет аз го отказах![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Просто и той незнае за какво играе играта...И аз играя игри (ЦС),когато ми е кофти или малко да релаксирам,изкарвам си яда там или просто за удовлствие...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Тая игра е най-противната която съм виждал!Играя само ЦС по малко всеки ден,когато няма какво да правя.
пропилява си живота и не го осъзнава!
One 21 GunS
проблема е ,че го осъзнава и въпреки това го пропиляваПървоначално написано от Cherryy
![]()
Когато осъзнаеш,че имаш проблем търсеш решение.Това не наркотик към,който тялото ти свиква,а една игра.
То и аз се зарибявам,ако е игра,ама за по една седмица.Затова винаги избирам игри,които имат край.
Да повтаряш едно и също действие 12h/7 просто те затъпява в един момент.
ВИновен е играча,защото Близард си изкарват парите от играта,не ги карат да зомбясват.
Аз дигнах един лок до 51лвл (blizzlike server) и се отказах, стана тъпня вече. Само грайнд, грайнд, грайнд на мобове и отвреме на време някой инс, който го минаваш 7-8 пъти, докато го минеш, понеже групата се разпада.
тва е толко тъпа игра поне за мене ...![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Може да се спре, но зависи от обстоятелствата..