- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Порязан пенис
Първоначално написано от Naik1
![]()
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
Абе какви доктори бе ? ubuntureload го каза доста добре. И как подяволите ще си порежеш пишката с бръснарско ножче бе ? Ти да нямаш косми по главичката![]()
![]()
![]()
. Там кожата заразства за часове, а пък и не си на 50, че да зарасвта 3 години ... Спокойно гледай само да не ти залепне за гащите, че ще увикаш квартала и до довечера ще ти е минало
А вие нормални ли сте да си слага кислородна вода на пишката бе ? То тва ще боли повече от самата рана о.О сложи реванол И НЕ СЛАГАЙ ПАМУК !!!!
няма логика да се инфектира .. нали като се порежете или изгорите .. препоръчват да го препикаете .. за дезинфекциране ... но подържаи по добра хигиена докато мине и ако имаш възможност отиди на лекар ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ти па си баси простия честно !!! ти ще отидеш ли при личната да й кажеш "порязах си го,искаш ли да го погледнеш да кажеш кво ши праим?" ?Първоначално написано от Henn
![]()
Ти пък да не си по-умен бе!?Как така да не може да отиде при личната...може и още как нали за т'ва е лекар бе по-добре ли е да стане по-сериозноПървоначално написано от JuBaCcA
![]()
стига сте се филмирали нищо му нямаПървоначално написано от desyty
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Първоначално написано от Macallan
oк де ама само не разбрах(ако се наложи) що неможе да отиде до личната т'ва ме издразни....
![]()
Feel sorry for u dude.. сигурно много боли..![]()
![]()
[12:17:51 AM] =) каза: emm nidei da piish kat znaish che kat se napiish
[12:17:53 AM] =) каза: i te izbia
[12:17:57 AM] =) каза:
[12:17:57 AM] =) каза: na luboff!!
![]()
Големи ебавки голямо нещо ....напрао го съдрахте момчето
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Може да има тикове в ръцете ...представи си ако го беше бръснал с нож![]()
Направо щеше да си го обезглави
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Абе щом не си го порязал с манарата,нема страшно![]()
Говнааааааааааа
Хвани го бинтоваи![]()
![]()
![]()
ще е най-добре !!!
Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.
еххх рано те е хванал паркинсона та си се джаснал там![]()
![]()
нема се тревожиш ще зарасне за 2-3 дни стига да не си го отфирил на дълбоко деее
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
abe wie ste pob1rkanii .... az moq go cepnah s cipa na d1nkite mii i mi naprawi legloto w kr1w p1k nebolqlo i ni6to my mqna basi oligofrenite kak my nqma bee .koji4kata my se sk1sa :XXX ws edno e obrqzah i to za 2ri p1t ;xx kwo da prawii ???
оф к'во дигаш стари теми бе ...Първоначално написано от ponichka96
![]()
![]()
и второ .. за тебе кирилица няма ли!?!?!??!![]()
дръж сеПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
дишай .. издишай
![]()
[b][color=black]Espa
Избягвайте да си порязвате пенисите[/quote]
мерси че ми каза.. сега мислех да се заиграя със сатъра..
Обещанието е учтива форма на отказване.
... не се ли радваш за брат си ,който се е порязал в опитите си да се обръдне,за да не изглежда като теб там долу .. ако ме разбираш
;]
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Добре,че не е пробвал да се бръсне със сатър...тц
Нека ти кажа нещо за чувствата.Чувствата са като гърдите на майка ти.Знаеш къде са,но е по-добре да не ги почувстваш.
Бе стига си говорила глупости,девойко,има си машинки за бръснене на полови органи,има си кола маска... кому кура крепи си реже главата на члена...ако има косми там,да ползва пинсета...Първоначално написано от elito0o0o0
Нека ти кажа нещо за чувствата.Чувствата са като гърдите на майка ти.Знаеш къде са,но е по-добре да не ги почувстваш.