.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Алкохол

Алкохол

Първо се извинявам,ако се повтаря темата ,но не я намерих.
    Вапроса ми е:Може ли на момчетата който преди са пиели много алкохол и сега още но не чак толкоз много,да не им става понякога ............

ДА
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    хъхъхъ
    може

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Затва пийте качествен алкохол а не ужасен флирт или няква си мери джейн и не мераклийско и някви подобни вина или уиски блек рам .... и разни тях производни .... и не пийте скапана загорка - най ужасната бира в бг която се пие масово от газарчета на 15 .......
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Затва пийте качествен алкохол а не ужасен флирт или няква си мери джейн и не мераклийско и някви подобни вина или уиски блек рам .... и разни тях производни .... и не пийте скапана загорка - най ужасната бира в бг която се пие масово от газарчета на 15 .......

НАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ! Загорката е ужасна, бившия ми приятел пиеше само Загорка, докато беше на 15 Ама нали трябваше да се гъзари ...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Да.
    ала бала

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    аз и с качествен алкохол съм се матирал

Що? Какво й е на Загорката в кутийки?

Град
    Пловдив
    като пораснеш ще разбереш... искам Macallan
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    аз и с качествен алкохол съм се матирал

E да ама едно е да се матираш със "CHIVAS REGAL" друго е с " Черния Овен" .... разликата на следващия ден е огромна
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Да. Алкохолът влияе много на половата система. От прекалено редовно препиване може да почне да не става. Много хора като се отрежат не могат да го вдигнат, а има и такива, при които от прекалено честата употреба този ефект се проявява и когато са трезви. А относно цРнию сКОЧ - не я пийте тая пикня. Съвет

Скайп - dark_elf2

Град
    Момини Цици
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    Да. Алкохолът влияе много на половата система. От прекалено редовно препиване може да почне да не става. Много хора като се отрежат не могат да го вдигнат, а има и такива, при които от прекалено честата употреба този ефект се проявява и когато са трезви. А относно цРнию сКОЧ - не я пийте тая пикня. Съвет
    +1

Голям фен
    BACARDI над всичко !

Пийте АЛМУС

Re: Алкохол

Цитирай Първоначално написано от pisentseto
    Вапроса ми е:Може ли на момчетата който преди са пиели много алкохол и сега още но не чак толкоз много,да не им става понякога ............
    Напълно възможно е.
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Аз не искам да умирам,докато не опитам от всичко в тоя скапан живот..

Да възможно е, но ако проблема се задълбочи най добре е да иде на лекар

Град
    пловдив

Re: Алкохол

Цитирай Първоначално написано от pisentseto
    да, нормално е ако е пиян не само х*я да не му стане, ами и той самия от стола да не може да стане
    ако искаш да се е*еш не давай на приятеля си да пие повече от 1-2 бири или 100 гр. ракия иначе има опасност да си останеш само е едното лизане
    абе то сега като се замисля алкохола на различните хора действа различно, някои може и да пият по 200 гр ракия и пак да могат да го вдигнат, но аз лично ако ударя 200-300 гр твърд алкохол и направо ще заспя няма да мога и езика да си надървя

и не пийте скапана загорка - най ужасната бира в бг която се пие масово от газарчета на 15 .......
    +176327182

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си