.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.

Възрастови разлики

Днес една приятелка ми сподели (публицистика, майна, ама иначе не ми четете темите), че любовта на живота й е едни хубави девет години по-възрасна.
    Сътветно ме хвърли в несериозен размисъл за тенденцията на 13-14-15 да се ходи с 23-24-25, та и повече (в тоя форум по едно време стана въпрос за 30 години разлика).
    Та кажете си мнението, причини, плюсове и минуси според вас за тия връзки, за това стапяне на десетина годинки разлика в днешната култура?

Град
    В думите на хората ;)
    Плюсове според мене няма тва са чисто курвенски изпълнения (ако някоя е в такова полужение не ми се сърдете) тва е моето мнение...

Тая тенденция доста популярна напоследък .. Много е забавно да гледаш някаква 14-15 годишна да се разкрва с някой чичко,ама нали е с БМВ,да речем ... То е ясно тоя тип връзки на какво се градят .. За мен лично е нормална граница от 7-8 години,но не и повече,аз дори държа приятеля ми да е над 21-22,знае как да се държи,знае какво да прави,абе изобщо съвсем различно е ..А тези над 28-29 са просто несериозни,щом до тая възраст все още не са се замислили за семейство и т.н. ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Град
    при мама
    Аз не го възприемам.
    Мисля,че тия ''батковци'' са толкова задръстени или смотани или ддз и аз кви,че да не могат да си хванат едно момиче горе-долу от техния век.Явно си мислят,че тия деца са тъпи и лесно ще се вържат.
    Е,май повечето се вържат.
    Явно репутацията за 13-14 годишни момиченца е доста важна.
    На мен тия връзки са ми жалки и смешни.

все ми е тая тарсят си майстора

Град
    Търново.... Велико Търново
    -си:
    1 приятеля ти е педофил
    2 проблеми с вашите
    3 възможни други отклонения от рода на педофилията - склонност към насилие или изнасилване
    4 вероятност да арестуват приятеля ти понеже е педофил
    5 освен педофил да се окаже канибал
    6 след някой друга година вече може да не му става
    +сове:
    1 може дати дава парички за бонбонки от лафката
    2 може да ти дава парички за вафли от лафката
    3 може да ти дава парички за близалки от лафката
    4 може да ти дава парички за сокче
    5 ........ може да ти пише домашните
    6 може да ходите заедно на училище ( само за тези които имат за приятел учител педофил )

Мега фен Аватара на Hilary_
    Против... амм различно мислене различни желания... не не и пак не...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kael
    -си:
    1 приятеля ти е педофил
    2 проблеми с вашите
    3 възможни други отклонения от рода на педофилията - склонност към насилие или изнасилване
    4 вероятност да арестуват приятеля ти понеже е педофил
    5 освен педофил да се окаже канибал
    6 след някой друга година вече може да не му става
    +сове:
    1 може дати дава парички за бонбонки от лафката
    2 може да ти дава парички за вафли от лафката
    3 може да ти дава парички за близалки от лафката
    4 може да ти дава парички за сокче
    5 ........ може да ти пише домашните
    6 може да ходите заедно на училище ( само за тези които имат за приятел учител педофил )
    цепиш
    ;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    против съм,най-мн 4-5 год разлика,какво е това,толкова са смешни тия курви
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Аз съм ,,ЗА,, ....няма да се обосновавам,само ще кажа,че както може момче да си хваща,значително по-голяма лелка от самия него,не виждам проблем в обратната ситуация...

С приятелят ми разликата ни е 6 години.
    Тъй, че съм се убедила че всичко си е до човека.. и никой не може да ме обеди в обратното.
    Точка по въпроса
    Като се обичат да се взимат, нали не ви правят на вас ядовете.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

хич не ме кефят старите
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ние у форумО сме твърдо против.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Не е нормално да си на 15-16(за по-малките изобщо не споменавам..те половината вече са преспали с всякакви) и да ходиш с момче на 20+...И не вярвам в това,че на тази възраст(15 примерно)едно момиче е зряло.Това,че се обличате по-елегантно и ходите по барове НЕ ви прави по-зрели.И сега някой ще каже "Е,да,но на акъл сме също много зрели." Е,затова ли ходите с момчета,коитоса на по 20 и кусур години и 95% от тях сигурно са с вас само за да ви вкарат в леглото.
    Сори за отклоението..та..не мисля,че има плюсове в такава връзка.Просто един човек на 20 и няколко години е с далеч по-различно мислене от това на 16 годишно момиче.Може би не с всички е така,но..аз лично нямам позната,която да е имала връзка с момче на такава възраст и накрая да не е осъзнала,че я използва..

Град
    Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Аз съм ,,ЗА,, ....няма да се обосновавам,само ще кажа,че както може момче да си хваща,значително по-голяма лелка от самия него,не виждам проблем в обратната ситуация...
    педофил, педофилка - едно и също е...

Град
    ей малоумни лапетии лазите ми по нервите. тфа било нормално онова било нормално. в нормалните държави такива киснът по затворите - тфа е нормално

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    9 години не гооооооляма разлика. Но ако по-малкият е над 20-те... Тогава е къде-къде по-приемливо.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    < 33
    Добре уе , чакайте малко , кво ви пречат тея хора?Нали вие не ходите
    с тях ?Педофили били .. ми ок педофили ше са .. Ако на всеки му пукаше
    от хорското мнение до ся .. Пък и тва е супер тъпо "пари за бонбони" , тя
    да не тръгва с него,за да и дава пари ?Ай без тъпи отговори Много ясно,че 28-29 с няква на 15 ся изглежда неприемливо,ама има и такива ..СПоред мен 6-7 год не са чак толкова много .. а то където са и 6, там са и 9 .. И кое му е курвенското ?Курва е да спиш с адски много мъже ей така ,без да ти мигне окото, а не че ще тръгнеш с по-голям от теб .. То днеска викате курви и на момичетата които носят поли над коляното Като иска да излиза и ако ще с 30 годишен, тва си е нейн проблем .. "Малоумни лапетии,лазите ми по нервите" , човече кой то кара да четеш и пишеш ?
    Actions speaks louder then words .. >.<

Знам една 17 годишна ходи с 27 годишен, общо взето болна работа ^^

Град
    Е там...
    курви

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Допустимото и нормалното е до 5 години... нагоре не, че е невъзможно а просто не се възприема от хората.
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    Добре уе , чакайте малко , кво ви пречат тея хора?Нали вие не ходите
    с тях ?Педофили били .. ми ок педофили ше са .. Ако на всеки му пукаше
    от хорското мнение до ся .. Пък и тва е супер тъпо "пари за бонбони" , тя
    да не тръгва с него,за да и дава пари ?Ай без тъпи отговори Много ясно,че 28-29 с няква на 15 ся изглежда неприемливо,ама има и такива ..СПоред мен 6-7 год не са чак толкова много .. а то където са и 6, там са и 9 .. И кое му е курвенското ?к***а е да спиш с адски много мъже ей така ,без да ти мигне окото, а не че ще тръгнеш с по-голям от теб .. То днеска викате к**ви и на момичетата които носят поли над коляното Като иска да излиза и ако ще с 30 годишен, тва си е нейн проблем .. "Малоумни лапетии,лазите ми по нервите" , човече кой то кара да четеш и пишеш ?
    ко ми пречат и самоубиййците и наркотрафикантите и сякви такива работи ... тфа афектира обществото и създава необразовани маймуни като теб които си мислят че е нормално да се мушнат с всеки - е не е. по умни хора от теб и мен са ги измислили тея закони...

ебаси имам фр която е на 16 и ходи с 21г . . . тфа не е курвенско, защото момчето просто не е такова да иска само секс ... Всеки човек е различен .. вече по голямата част от момичетата (14-15-16г) като видят БМВ полудяват и за да се качат и да се правят на интересни правят кфи ли не работи Тфа е супер тъпо да спиш с някой заради колата му или парите му
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    нищо лично но аз съм на 18 и осъзнавам колко непълнолетен съм, камоли по малките разбирачки. всъщност в сащ под 21 ако си и спиш с по възрастен си подсъдим ( не казвам че треа е така ама .... ) а по българските закони приятеля и на тая е педофил ... разликата не е голяма но година 2 повече вече става абсурдно- не си мислете че тея работи си ги вадя от гъза, говоря от опит ( братовчедка ми имаше такова нещо и наскоро по осъзна някой работи )

До 5 години е нормална разлика .Над 5 год. - курвенски истории

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си