.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Град
    Nqkude Iz Sofiq

Чуждото мнение или аз самата?

Здравейте.
    Поставена съм пред една дилема.Има едно момче което беше бившият 12 клас в училището което уча,миналата година завърши.С него си пишехме по скайпа,много искаше да се висиме ама той е по женкар.Аз също искам да се видя с него,ама той иска в тях да се виждаме.Някой ще си кажат аа тя по тях ходи на първа среща.Бих искала по кафета,но бих отишла и в тях.Икса ми се да му кажа и в петъка да се видим.Той е искал да се виждаме когато е имал и гадже,и на мен ми стана супер тъпо ,щото ако тръгнем то и с мен ще стане така а аз ще се съсипя.Приятелките ми казват че аз не съм за него както и той за мен,но мен нещо ме тегли към него. На живо нищо не сме си казвали а по скайпа какво ли не сме си писали.НЕзнам какво да правя иска ми се да се видим.Кажете вие на мое място с такъв женкар какво бихте направили

Аз не мисля ,че връзката би издържала много време ... явно той си ги избира просто така по красота или нещо така и само се забавлява с момичетата (както предишната му). Няма смисъл да се занимаваш с него тъй като , той навярно и тебе ще зареже ... Това си е мое лично мнение - дано съм помогнал.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Такива ги срещам всеки ден... иначе тва че те кани в тях трябва да ти говори нещо или поне на мен ... амм покажи му че си различна... но не очаквай нещо сериозно от такъв тип момче...

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от MrBlinD
    Аз не мисля ,че връзката би издържала много време ... явно той си ги избира просто така по красота или нещо така и само се забавлява с момичетата (както предишната му). Няма смисъл да се занимаваш с него тъй като , той навярно и тебе ще зареже ... Това си е мое лично мнение - дано съм помогнал.
    темата е отпреди повече от година закво я извади???? ся ше си дигнеш мненията и без да връщаш теми от началото на форума...

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    не е току що я пуснах

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    темата е отпреди повече от година закво я извади???? ся ше си дигнеш мненията и без да връщаш теми от началото на форума...
    пише 8 май 2009 година

относно по темата не се занимавай с подобни момчета
    намери си момче което когато ходи с теб да гледа само теб и никоя друга, както се е случило с теб когато той е ходил с бившата му
    но ти си прецени

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    не е току що я пуснах
    оф сори на двамцата погледнал сам датата на регистрация....мн сори....иначе съм съгласен с smileforyou12

Това шише дето е аватара ти май доста пъти го употребяваш и в големи количества

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    направо ми взе думите,+тва да се срешнете у тях е просто намек,че не иска нщ сериозно,а най-мн да преспите и да те зареже
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    пише 8 май 2009 година
    да и аз тва гледах
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

тоя човек за стола в тях ли е вързан? вижте се, но не у тях....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    isperih
    Що не написа една тема за извънземните, щеше да има същия ефект.От скайпа е все едно да ми разправяш хипотези за характера му или чувствата!
    Любовта се изгася само с куршум! \m/

Град
    Улицата
    щом е искал да се вижда с тебе докато е бил с гадже сама си направи извод
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

....ако ти се ебе отивай,ама не очаквай нищо повече.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ако ти се занимава с такъв тип момчета - пробвай се, ама после да не се оплакваш, че те зарязал след второто е*ане
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ако искаш търсиш сериозна връзка , това не е момчето

Голям фен
    За к'фо се бориш :

За нещо сериозно или за едно ебане ?

отговори си на този въпрос ии сама реши дали ще излезеш с него или не

Недей.За теб няма да се промени специално отношението му към връзките и жените.По-добре си намери момче,с което да си сигурна.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ако той толкова иска да се видите, ще може и да е навън
    не трябва само щото си луда по него да се съгласяш
    за първа среще у тях е мега тъпо
    ии...не си таи излишни надежди...такива женкари не са за връзка повече от месец два
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Благодря за съвеитите

разликата е там между чуждото мнение и твоето, че ти го изпитваш на свой гръб, а другите са само наблюдатели за които е много по-лесно само да седят и да съветват, така че ти си прецени, понеже ти си "носиш кръста" , а не другите

..ти самата..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Искал да се видите в тях - какъв е хитрец само
    Сега по темата сериозно - не мисля, че ще е добре за теб да се занимаваш с него. Това, че те вика в тях е доста показателно - помисли какви са му очакванията, ако отидеш в тях и какво ще си помисли за теб
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    на ЛуНаТа
    това момче иска само сескс от теб..нищо друго..
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си