- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо обичате?
Защо правите всичко за този когото обичате, при положение, че знаете, че някой ден всичко ще свърши, колкото и да не ви се иска ?
Зашото искаме любовта ни да процъфти, колкото повече даваш, толкова повече обичаш и се привързваш!Ще разбереш, когато се влюбиш!!!
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
мноу тъп въпрос![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
По твоята логика няма смисъл да има влюбени хора,защото всичко ще свърши рано или късно..
Пфф..не е ли по-добре в даден момент да знаеш,че някой е до теб и те обича и подкрепя,че можеш да го прегърнеш,да го целунеш..
Твоята работа малко като "Защо да живеем като рано или късно ще умрем?"
Дааа по тая логика не трябва и да живееш щото се ще имреш някога...![]()
голям песимист си...
ами всеки по различен начин доказва любовта си...
при мен е по безкрайно различни начини...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много точно казаноПървоначално написано от sweet_nothings
Просто колкото повече време прекарваш с даденя човек, колкото повече го опознаваш и се раздаваш на МАКС... и се влюбваш...
Да не говорим пък за любовта от пръв поглед
... щом питаш такива въпроси, значи явно не си усетил любовта, когато обикнеш някой със сърцето си и душата си (а не с оная си работа, като повечето тийнейджъри...), просто не ти пука от никой и от нищо, даваш всичко от себе си и искаш да направиш половинката си най-щастливия човек
А това дали ще свърши някой ден.. това зависи от вас..., ако се обичате истински ще малко трудно...
Абе къде пак тръгнахте да си правите изводи бе да*ба еееееееееееееееПървоначално написано от EDI16
то бива бива... казал ли съм нещо за себе си ? и ако щете ми вярвайте точно аз в момента давам ВСИЧКО за тази която обичам........
щото всички мъже сме слабоумни и кат видим пyтkа и ни омекват краката.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
не обичам
аз пък нищо за никого не правя и какво....![]()
![]()
someone else...
Ще разбереш,когато се влюбиш истински
Абе мен... ми ти незнаеш кво искаш...Първоначално написано от Henn
като си влиюбен в момента и даваш всичко за любимата си... би трябвало а си наясно тогава със "изводите ни"... какъв е смисъла на темата тогава... и по-полека...
![]()
айде като се преместиш в друга държава, щото обичаш ела и ми се обадиПървоначално написано от sextazy_baby
защото вярваме искрено в бъдещето на връзката ни и очакваме да ни отговорят на чувствата...защото искаме да сме щастливи,пък било то и за миг...защото сме хора и се нуждаем от човек до себе си![]()
мерси за точния отговорПървоначално написано от lipsvashh_mi
Защото "Любовта ще спаси света" и ни прави по добри един към друг!Никога неспирай да обичаш!
Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!
твойта логика
защо да се влюбваме кат ще свърши някога
защо да живеем кат ще умрем
защо да ядем кат ще огладнееме
защо спим кат пак ще ти се доспи
защо да се къпа кат пак ще се изцапам
и т.н.
ЕМИ ЗАЩОТО ТОВА Е ЖИВОТА
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
по - рано бях пуснала същата тема и ще напиша какво нау4их г/д![]()
1-о когато си влюбен не мислиш за момента когато няма да сте ве4е заедно а просто се радваш на живота 4е ти е дал това щастие
2-о по добре да си срещнал любовта и да си я изгубил отколкото никога да не си я опознал
3-о важен е опитът-той ще ти помогне за бъдещите ти връзки.от всяка връзка нау4аваш по нещо ново
4-0 пе4елиш си незабравими спомени
I can't stop myself from loving you <3
Защото сме готови на всичко за другияТова е любовта! Не е нужно да се обяснява по пътя на логиката, защото когато си влюбен не мислиш, а обичаш
Не се питаш кое защо е, а се радваш, че е така..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аз обичам и давам всичко заради самата мен, защото това не само, че радва него, но и мен още повече ме удовлетворява. Щастието си е вътре в нас, недейте да го търсите другаде.
аз и до ден нешен още правя всичко за него дори и да не сме заедно защото го обичам![]()
[-o<
и не ми пука че някой ще ме помислят за луда защото това значи да обичаш някой и да си готов да умреш за него.
![]()
защото когато обичаш някой искаш той да е щастлив всяка една секунда
правиш всичко по силите си за да му е хубаво и приятно с теб
струва си...да го видиш в погледа му
когато се влюбиш ще разбереш
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Това е все едно да те питам "Защо ядеш?"Първоначално написано от Henn
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
аз пък не знам че всичко ще свърши...влагаме много във връзката си (и 2мата) и гледаме да я запазим колкото се може за по дълго...
![]()
наистина тъп въпрос![]()