- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо обичате?
Какво като ще свърши, важното е че обичаш този човек и искаш да му е добре, защо тогава да не правиш всичко за него???
Знаеш ли какво е чувството когато обичаш някой?Направо полудяваш и не спираш да мислиш за този човек,кога ще го видиш отново и др. такива неща включено за него!Чувстваш се велик/а,че можеш да го постигнеш.Иска ти се толкова много да го прегърнеш този човек да го целунеш....![]()
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ЗАЩОТО ТОВА Е ЛЮБОВТА !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
мда..така еПървоначално написано от ThePowerOfLove
напълно съгласна съм с теб
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Ало ?!Първоначално написано от Henn
Аз ще се местя..
по темата: защото така ми е на кеф![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
защото живея сега,а не утрее![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Защото чувтвото да обичаш и да бъдеш обичан е невероятно![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Заради любовта се прави всичко за другия дори и да знаеш,че някой ден ще свърши.То по тази логика приятел някой ден може да предаде,но това значи ли,че трябва да си сам като куче?Правиш всичко,защото обичаш.Освен това да се грижим за себе си у нас е и заложено да пазим другите.Майката-детето,детето играчките си,а ние любимите си хора.
Що пък да свърши?Все нещо хубаво трябва да има в този живот.А иначе,правя всичко,защото искам да е щастлив.Просто така
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
с пълни уста ми вика мерси.................................. вдигам рака и викам такси![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
обичах една защото просто обичах да я обичам. нито защото беше красива, нито защото беше умна... ами просто ми харесваше чувството че има някой който да мисли за мен така както и аз мисля за него
(не турих ни една запетайка знам)
не съм се влюбвала но ще изкажа това което мисля аз.Даваш на човека до теб всичко може би защото го заслужава по някакъв начин защото искаш да го задържиш до себе си а и не винаги думите"Обичам те" са искрени и затова действията доказват тази обич
И защо си толкова сигурен, че някой ден всичко ще свърши? Заедно сме с приятеля ми близо 3 гдини, живеем заедно от 7 месеца. Може и да се разделим, а може и да се оженим и да имаме 3 деца, например. Мисълта ми е, че в една връзка никой не мисли за края и какъв ще бъде той. По твоята логика, трябва всички да се разхождаме без гаджета, или да си имаме, но да се държим по особен начин, а когато срещнем мъжа на живота си (той разбира се ще носи табелка и ние няма начин да го сбъркаме) ще започнем да бъдем всеотдайни, романтични и незнам си още какви.
Да има хора,за които ПОЧТИ ВСИЧКО бих сторила.Да сега си с някого и какво от това,че можете да се разделите.Всяко нещо си има край все пак тава е ясно,но поне аз правя всичко,което мога за хората,които обичам и никога не съм съжалявала.Когато човек обича някой истински,то тогаво той би направил и най-големите жертви за него.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Като започна връзка не я започвам с мисълта,че ще свършиТочно обратното...като ще съм с някой,ще направя всичко по силите си,за да вървят нещата,защото за мен щом двама души са заедно би трябвало да го искат истински и да влагат всичко в тея отношения.
Така,че... за товазащото целя да не приключва! Точно така се чувсвтам и в момента. И до тук нямам никакви проблеми с това
![]()