- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Сигурно сте се начели на много подобни истории,но на мен до сега не ми се е случвало така да се оплета в свалките с момчета.![]()
Та ето и моя "така наречен проблем":Наскоро скъсах с гаджето си,не заради друг а просто невървяха нещата.Харесах негов съотборник(той е футболист/силно казано).Започнахме да си пишем в скайп,след това той ме покани да излезем "приятелски".И така се видяхме няколко пъти в които имаше закачки,но само до там.Пишем си смс-и.Но въпросното момче не смее да направи нищо за да се сближим от страх да не прецака нещата.Миналия уикенд той замина за Гърция.Аз ходих на един копон и там се забих с едно момче(отново футболист).Всичко беше чудесно.Аз отидох на негов мач и той се зарадва,разменихме си телефоните и той каза че ще ми се обади за да се видим.Но от тогава не ме е потърсил.Писах му смс дали иска да отида пак на негов мач,но до сега отговор няма.Ако не ми отговори мисля да не ходя,няма смисъл.
Другото момче се върна от Гърция и ми писа смс,с общи работи.Днес аз му писах и малко си писахме в скайп и той излезе.Да съм си учила спокойно.Като го питах дали иска да си пишем,той не ми отговори нищоПожелах му лека нощ и не му писах повече.
Та скъпи приятели,какво да правя?Кой да избера?Или по-добре сама да търся точния човек?
Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!
мани ги футболистите, потърси си някой футболен хулиган, ся тва е по модерно
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Заеби ги сичките като се прават на путки да го духат....
аа не е ли по добре ти самата да разбереш кой искаша и ако ме питаш никой от тея двамата
намери треати сериозна който да ти направи впечатление че и той те търси и т.н.
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Епа намери си още един футболист!
разкарай ги футболиститетия момчета използват главно момичетата за газария, НО има и такива който са мн точни но са много малко. А относно тия твойте ние не можем да ти кажем кой да избереш
Ни един...![]()
давай следващите кандидати...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3