- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Купоооннн и сексссс....искаммм хелппп
Леле хора...реве ми се! ;[ Утре съм канена на купон и естествено там ще са и всички готини момци от квартала![]()
обаче има 1 проблемм...аз съм в цикъл 2ри ден. Сигурно се досещате какъв е въпроса...
![]()
Как мога да си спра менструацията поне за 1 ден... това с витамин С вярно ли е?има ли и други начини?
Благодаря за отговорите на тъпия въпрос предварително :*:*:*:*
витамин ц само го намаля няя да спре напълно...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Направо е нетърпелива хихиПървоначално написано от selens
![]()
То е доказано , че можех да си се ебеш и докато си неразположена .. Просто не е много здравословно .. Здравето ти е по-важно според мен от " момците от квартала " .. Иначе и да искаш не можеш да го спреш![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Ми с устичка, ръчичка и ... дупенцеПървоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
Бе нали в подписа ти пише че си заедно с някой от 3 месеца .. изчакай да ти свърши и се еби с негоПървоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
Не можеш да спреш цикъла си,особено вече след като ти е дошло..
Сорка,няма да можеш да си начешиш крастатаАма има пичове дето за едното ебане не ги бърка да те праснат до като си в мензис..И все пак надеждата умира последна.
![]()
Емииии видяло се е ще смучеш пишки.... което пак е по добре от нищо![]()
:P
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Егати пичоветеПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
Само внимавайте на сутринта от устата на "пича" да не стърчи конец и определено няма да е от пакетче чай![]()
![]()
![]()
Аааа, мен примерно яката ме бъркаПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
няма как да го спреш тей че .. няма да се ебеш айде.. даваи го анално
Ще ядеш тупаници, стига си разваляла лапетиите![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Абе кво се косиш ако питат кажи , че са ти отрезали топките и така![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Рутаскорбин, Примолут Нор5, pampa
http://www.teentopic.net/index.php?o...=112&Itemid=46
абсолютно съгласнаПървоначално написано от summerlove66
Никак не се извинявам за крайното изказване, което ще направя.
Въпросът ти не е тъп, а ти си тъпа. Как може заради едното ебане да си спираш цикъла? Това трябва да си толкова кух, толкова кух, че чак пробит! Въобщ даваш ли си сметка, че това е опасно и не бива да с нарушава вече придобития ритъм? И как си го мислиш това - "О, витамин Ц, тая вечер искам да се еба, я го спри това течащото за няколко часа, пък утре сутрин пак ми го пусни..."
Баси невежеството!!!!
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
точно,и тва да тръгнеш да се чукаш с непознати...е ,ти си знаеш...
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
абе вместо да си спираш цикъла намери си някой който да не е много гнуслив и давайПървоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
а стига бе ти нормална ли си?? как ще си спираш цикъла заради е*ане
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Боже, келешът (авторката на темата) акъл няма и за 13-годишно, а вече взехте да му давате съвети как да се нае*е. Ай сиктир.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"