- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Купоооннн и сексссс....искаммм хелппп
Понякога си мисля, че от толкова тъпотия няма накъде повече, но сега се убеждавам, че имало...чудя се как може да си толкова проста, че заради едното ебане не можеш да изтраеш 3-4 дена, толкоз ли си примряла за секс, че да си тровиш организма с глупости...
...курвенска работа...
момиче си
имаш алтернативи
ето за какво се ходило на купони..... а някой може ли да ми отговори на това,защо всички гърци слагатат българките под общият знаменител "курви"Първоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
![]()
![]()
![]()
не се обиждай, но ми се струва малко курвенско ..![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
абе да го духат гърците, да си гледат малките пишки и жените им с дебели колкото танкер задници и косми по гърдите, като дойдат тук им изтичат лигите като видят някоя от нашите мацкиПървоначално написано от zay4e
какви са тези етикети курви, курвари, нормално е на млад човек да му се е*е и щеше да е тревожно ако бе обратното![]()
съгласна съмПървоначално написано от ZlobenDEDO
тъпите, гнусни, нечистоплътни, гръцки малоумници
не могат и добър ден да кажат
те че са такива, такива са, но едно е да казват хората от др държави "красивите българки", съвсем др "българка =уличница",но явно никой не го ебе как гледат другите нашата държава и как ни наричатПървоначално написано от ZlobenDEDO
![]()
С подобен просташки език, а по-важното манталитет, до никъде няма да стигнете!
Край на вулгаризмите.