- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бързо помагайте! -пих кафе- лошо ми е сега...
не пий никакви хапчета
защото не е ясно какво ти е![]()
може да настиваш нещо![]()
Сигурно си дигнала кръвно.Легни дремни.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
на мен преди от кафе ми ставаше някво тешко ама чак пъл лошо...
Вече е късно да отговарям, но е по-вероятно е да ти е станало лошо от неяденето цял ден. Кафето само е засилило неразположението.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Кофеина повишата адреналина.
Абсолютно нормално е. Адреналина ти е "изкуствено" повишен...
В момента вече си добре предполагам и все пак, ако се чувстваш кофти и трепериш - започни да бягаш. Опитай да минеш 5-6 км и би трябвало да си като нов.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
+1Първоначално написано от TheBeliever
Абсолютно грешно.Първоначално написано от TheBeliever
![]()
Щом си толкова убеден предлагам да се обосновеш.Първоначално написано от SWASTIKA
Не споря, защото не съм много запозната. Просто при мен ако не съм яла цял ден и изпия едно силно кафе започва едно треперене, замайване и понякога гадене. Това аз разбирам под втрисане, както се е изразил автора на темата. Затова ще съм благодарна ако, вместо да изтъкваш колко си прав и колко аз греша, обясниш на нас незнаещите къде точно е проблемът.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
сигурно си дигнала кръвното..
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Първоначално написано от SWASTIKA
Точно така мацка !!! И съм за това че не е ял. На мене доктора ми е забранил изрично кафе на гладно. А вафлата не е храна. Оставил си дълго време организма си без енергия и освен това стомаха ти е бил празен и е ест 4е като пиеш НЕС кафе ще ти стане лошо. Хапни, полегни за малко и мисля 4е 6те ти мине временното неразположение. И за друг път хапвай дори по-малко. Не забравяй че на стомаха това му е работата да обработва храната и когато няма какво да обработва той "работи" напразно. Пазете се бе хора, големи проблеми може да иматеПървоначално написано от TheBeliever
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Много грешиш ти. Момичето е право. Много е кофти кафе на празен стомах дори сутрин да се пие, особено за черния дроб... И 2-3 кафета в рамките на 2-3 часа при добро физическо натоварване нищо не ми е ставало, а съм слаботелесен. Но трябва да се внимава разбира се. Автора не е написал какво е правил преди това.Първоначално написано от SWASTIKA