.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Бързо помагайте! -пих кафе- лошо ми е сега...

абе хора зех пих едно кафе че ша хоим на дискотека (обикновенно нес пожин 4аша) ся зе да ме втриса не6то лошо ми е ... дали да пия накво хапче и какво? да не стане по зле... ?(ако има зна4ение не съм се хранил ня някви вафли съм цял ден.. )

Град
    в света на приключенията ..
    не пий никакви хапчета
    защото не е ясно какво ти е
    може да настиваш нещо

Сигурно си дигнала кръвно.Легни дремни.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    на мен преди от кафе ми ставаше някво тешко ама чак пъл лошо...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Вече е късно да отговарям, но е по-вероятно е да ти е станало лошо от неяденето цял ден. Кафето само е засилило неразположението.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Кофеина повишата адреналина.
    Абсолютно нормално е. Адреналина ти е "изкуствено" повишен...

В момента вече си добре предполагам и все пак, ако се чувстваш кофти и трепериш - започни да бягаш. Опитай да минеш 5-6 км и би трябвало да си като нов.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Вече е късно да отговарям, но е по-вероятно е да ти е станало лошо от неяденето цял ден. Кафето само е засилило неразположението.
    +1

Абсолютно грешно.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    Абсолютно грешно.
    Щом си толкова убеден предлагам да се обосновеш.
    Не споря, защото не съм много запозната. Просто при мен ако не съм яла цял ден и изпия едно силно кафе започва едно треперене, замайване и понякога гадене. Това аз разбирам под втрисане, както се е изразил автора на темата. Затова ще съм благодарна ако, вместо да изтъкваш колко си прав и колко аз греша, обясниш на нас незнаещите къде точно е проблемът.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    на ЛуНаТа
    сигурно си дигнала кръвното..
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Кофеина повишата адреналина.
    Абсолютно нормално е. Адреналина ти е "изкуствено" повишен...

В момента вече си добре предполагам и все пак, ако се чувстваш кофти и трепериш - започни да бягаш. Опитай да минеш 5-6 км и би трябвало да си като нов.

Град
    V.Tyrnovo
    Абсолютно грешно.
    Щом си толкова убеден предлагам да се обосновеш.
    Не споря, защото не съм много запозната. Просто при мен ако не съм яла цял ден и изпия едно силно кафе започва едно треперене, замайване и понякога гадене. Това аз разбирам под втрисане, както се е изразил автора на темата. Затова ще съм благодарна ако, вместо да изтъкваш колко си прав и колко аз греша, обясниш на нас незнаещите къде точно е проблемът.
    Точно така мацка !!! И съм за това че не е ял. На мене доктора ми е забранил изрично кафе на гладно. А вафлата не е храна. Оставил си дълго време организма си без енергия и освен това стомаха ти е бил празен и е ест 4е като пиеш НЕС кафе ще ти стане лошо. Хапни, полегни за малко и мисля 4е 6те ти мине временното неразположение. И за друг път хапвай дори по-малко. Не забравяй че на стомаха това му е работата да обработва храната и когато няма какво да обработва той "работи" напразно. Пазете се бе хора, големи проблеми може да имате
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Абсолютно грешно.
    Много грешиш ти. Момичето е право. Много е кофти кафе на празен стомах дори сутрин да се пие, особено за черния дроб... И 2-3 кафета в рамките на 2-3 часа при добро физическо натоварване нищо не ми е ставало, а съм слаботелесен. Но трябва да се внимава разбира се. Автора не е написал какво е правил преди това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си